کیا سید به تنهایی 28 درصد از کل فروش این کمپانی کره ای در قاره اروپا را به خود اختصاص می دهد و از این جهت یکی از کلیدی ترین محصولات این شرکت محسوب می شود. کیا سید در اروپا با خودروهای سگمنت C دیگری مانند فولکس واگن گلف باید رقابت کند. کیا برای اینکه جذابیت Ceed برای مخاطب همچنان حفظ شود، یک فیس لیفت میان دوره ای برای سید انجام داده است.
طراحی ظاهری کیا سید فیس لیفت 2022
به گزارش خودرونویس، بارزترین تغییر ظاهری کیا سید فیس لیفت به جلوپنجره بازطراحی شده این خودرو با تریم متالیک و تغییر استایل آن در مدل های پلاگین هیبریدی مربوط می شود. این جلوپنجره جدید با چراغ های جدیدی احاطه شده که به جای دارای بودن چهار LED نقطه ای در مدل پیش از فیس لیفت کیا سید، دارای سه المان LED کمان شکل بوده که نقش چراغ روشنایی در روز را هم ایفا می کنند.
در خصوص نسخه پنج درب هاچبک یا نسخه GT لاین و همچنین مدل پرچمدار GT، کیا چراغ های بازطراحی شده جدیدی را در قسمت عقب نصب کرده که دراای 48 المان LED لانه زنبوری شکل بوده که با یک شیشه دودی رنگ پوشانده شده اند. در همین چراغ ها، برای راهنما LEDهایی داینامیک طراحی شده اند که در هنگام فعال شدن به صورت دنباله دار روشن می شوند.
تیم طراحی کیا در ادامه به سراغ بازطراحی سپرهای عقب و جلو به خصوص سپر جلو رفته و تریم مشکی براقی را در قسمت های گوشه سپر طراحی کرده که نقش ورودی های هوای مصنوعی را ایفا می کنند. در آخر نیز رینگ های آلیاژی 17 و 18 اینچی برای کیا سیا با چهار رنگ مختلف برای بدنه شامل سبز Experience، خاکستری Yucca استیل، برنز Machined و لیمویی Splash قابل سفارش هستند.
کابین کیا سید فیس لیفت
به روزرسانی های اعمال شده درون کابین کیا سید 2022 کمتر نمایان هستند و شاهد همان نمایشگر 12.3 اینچی دیجیتالی در پشت فرمان و نمایشگر 10.25 اینچی در میان داشبورد برای مالتی مدیا و سرگرمی هستیم. پنج نوع تودوزی برای این خودرو قابل سفارش هستند که سه مدل آنها برای اولین بار همزمان با این مدل فیس لیفت رونمایی شده اند. ضمن اینکه یک شیفتر دنده جدید برای نسخه های GT لاین و GT طراحی شده است.
در خصوص تکنولوژی های به کار رفته در کیا Ceed فیس لیفت باید اظهار کنیم سیستم مالتی مدیا این خودرو دارای درگاه اپل کار پلی و اندروید اتو با پورت شارژ USB در کنسول میانی برای سرنشینان عقب است. همچنین کیا Ceed دارای گرمکن صندلی های جلو وعقب، سیستم تهویه مطبوع دوگانه اتوماتیک و سیستم صوتی و تصویری JBL با هشت بلندگو است.
مشخصات فنی کیا Ceed فیس لیفت 2022
نسخه استاندارد کیا سید به یک پیشرانه 1 لیتری سه سیلندر بنزینی توربوشارژ با 120 اسب بخارقدرت مجهز شده است. این پیشرانه برای انتقال قدرت با یک گیربکس هفت سرعته دو کلاچه اتوماتیک کوپل شده که از سیستم هیبریدی ملایم 48 ولتی با هدف کاهش میزان مصرف سوخت و بهبود عملکرد هم بهره می برد. همین پیشرانه سه سیلندر به صورت دوگانه سوز گاز مایع LPG هم در دسترس بوده که در این نسخه قادر به تولید 100 اسب بخار قدرت است. برای علاقمندان به مدل های دیزلی نیز یک پیشرانه 1.6 لیتری توربودیزل با 136 اسب بخار قدرت و سیستم هیبریدی ملایم هم روی کیا سید نصب می شود.
در نسخه استیشن کیا سید، یک پیشرانه پلاگین هیبریدی نصب می شود که متشکل از یک موتور 1.6 لیتری GDI و یک موتور الکتریکی با 60 اسب بخار قدرت است. این مدل برای تامین انرژی موتور الکتریکی به یک باتری 8.9 کیلووات ساعتی مجهز شده است. این پیشرانه برای انتقال قدرت به یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک دو کلاچه مجهز شده است. کیا سید پلاگین هیبریدی روی هم رفته قادر به تولید 141 اسب بخار قدرت و 265 نیوتن متر گشتاور است. این خودرو در حالت تمام الکتریکی می تواند بیشینه مسافت 58 کیلومتر را طی کند.
افرادی که به دنبال خرید مدل قدرتمندتر هستند، می توانند یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ با 160 اسب بخار را روی کیا سید سفارش دهند. همچنین در مدل GT نیز یک پیشرانه 1.6 لیتری توربوشارژ چهار سیلندر با 204 اسب بخار قدرت نصب شده که برای انتقال قدرت با یک گیربکس هفت سرعته دو کلاچه اتوماتیک کوپل شده است.
سخن پایانی
کیا قصد دارد تولید سید فیس لیفت را از ماه آگوست 2022 در کارخانه Zilina در اسلوواکی آغاز کند و اولین سری تحویل این خودرو به مشتریان در سه ماه چهارم سال جاری آغاز می شود. سبد محصولات خانواده Ceed شامل مدل هایی مانند هاچبک، استیشن و نسخه Proceed است. مدل کراس اوور XCeed هم با تغییراتی مشابه به احتمال زیاد در همین سال 2021 رونمایی می شود.
دیدگاه شما چیست؟