معاون اول رئیسجمهور مصوبه اصلاح ماده ۵ آییننامه راهنمایی و رانندگی را ابلاغ کرد که براساس مالکیت پلاکهای فکشده خودروها فقط یک سال برای مالک حفظ خواهد شد
به گزارش خودرونویس، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهوری مصوبه مربوط به اصلاح ماده ۵ آییننامه راهنمایی و رانندگی را ابلاغ کرد.
هیات وزیران در جلسه مورخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، به منظور پیشگیری و رفع مشکل ناشی از هزینههای مالی بسیار زیاد برای نگهداری و توسعه انبار پلاکهای فکشده توسط پلیس به دلیل عدم خریداری خودرو جدید توسط صاحب پلاک، با اصلاح تبصره ماده ۵ آییننامه راهنمایی و رانندگی موافقت کرد.
به موجب مصوبه مذکور، صاحب پلاک فکشده یا نماینده قانونی وی، در صورت خرید خودرو بعد از فک پلاک، باید برای دریافت مجوز نصب پلاک جدید روی وسیلهی نقلیه خریداریشده به واحد شمارهگذاری یا مراکز مجاز مراجعه کند.
راهنمایی و رانندگی پلاکهای فکشده را حداکثر تا یک سال نگهداری میکند و در صورت عدم مراجعه صاحب قبلی – با حفظ کلیه سوابق پلاک و مالک قبلی خودرو در سامانههای شمارهگذاری – آنها را به افراد متقاضی جدید اختصاص خواهد داد.
مراحل تعویض پلاک خودرو
۱-پرداخت ورودی پارکینگ مرکز تعویض پلاک و دریافت یک برگه نوبت دهی
۲-مراجعه به غرفه مورد نظر در ساختمان اداری طبق شماره برگه
۳-بررسی نهایی مدارک داخل پوشه توسط کارشناس حقوقی غرفه و دریافت کاغذ تایید فنی خودرو توسط افسر حاضر در تعویض پلاک
۴-دریافت کاغذ پرداخت وجه که میبایست از طریق دستگاه POS موجود در مرکز تعویض پلاک پرداخت شود. اگر خودرو یا موتور سیکلت دارای خلافی باشد، خلافی بایستی توسط فروشنده در مرکز تعویض پلاک پرداخت شود.
۵-واریز وجه تعویض پلاک برابر تعرفه به حساب خزانه در باجه بانک ملی(که در سال ۹۹ این مبلغ ۲۴۵ هزار تومان است: ۱۵۰ هزار تومان هزینه بابت پلاک است که به خزانه دولت واریز میشود؛ ۵۰ هزار تومان هزینه کارت هوشمند و ۴۵ هزار تومان نیز برای مجموع خدماتی است که پلیس راهور ارائه میدهد از جمله هزینه پست و … که این مبلغ ۲۴۵ هزار تومان هزینه پلاک برای تمام خودروهای ایرانی و خارجی دریافت میشود. )
۶-دریافت برگه ای برای فک پلاک و تحویل پلاک قدیمی و دریافت پلاک جدید پس از تایید نقل و انتقال و سند مالکیت خودرو
۷-تحویل برگه ورودی و خارج شدن از مرکز تعویض پلاک
دیدگاه شما چیست؟