از سوی وزارت نیرو صورت گرفت:

تقدیر از اقدامات ایران خودرو در کاهش پیک بار مصرف برق

سه شنبه - ۵ مرداد ۱۴۰۰
خواندن 3 دقیقه
ایران خودرو

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو طی نامه‌ای از اقدامات صورت گرفته در ایران خودرو در راستای ایفای مسوولیت ها و وظایف اجتماعی برای کاهش پیک بار مصرف برق تابستان ۱۴۰۰ تقدیر کرد.

به گزارش خودرونویس، در این نامه که به امضای محسن بختیار رسیده، از گروه صنعتی ایران خودرو برای تعامل و همکاری با شرکت تخصصی توانیر و شرکت برق منطقه ای تهران قدردانی شده است.

همچنین از احساس مسوولیت اجتماعی ایران خودرو با صرف هزینه و تحمل دشواری توسط کارکنان با هدف کمک به شبکه سراسری و عدم قطعی برق مصارف مسکونی، سرمشقی برای سایر مشترکان نام برده شده است.

مطابق با مقررات شرکت برق منطقه ای تهران، برای مشترکان دارای طرح همکاری، مشوق های مالی و معنوی در نظر گرفته می شود.

گفتنی است، گروه صنعتی ایران خودرو با هدف مدیریت و صرفه جویی انرژی، ضمن تغییر در ساعات شیفت‌های کاری سالن های تولیدی به منظور کاهش مصرف برق در ساعات پیک مصرف و برخی اقدامات دیگر، با برق منطقه همکاری کرده است.

پروژه های اجرا شده در گروه صنعتی ایران خودرو مصرف برق را به میزان قابل توجهی کاهش داده که براساس محاسبات صورت گرفته، سبب جلوگیری از قطعی برق ۳۰ هزار خانوار شده است.

مصرف برق در بخش صنعتی

صنعت برق از جمله صنايع زير بنايی است كه گردش چرخهای اقتصادی ، توسعه صنعتي و تأمين رفاه اجتماعی به استمرار آن متكی است .

در ماه های اخیر با توجه به حجم بالای استفاده از برق شاهد خاموشی های مکرر در بخش های خانگی و صنعتی هستیم .

با توجه به افزايش قابل توجه مصرف انرژی الكتريكی به خصوص در سالهاي اخير و با وجود كمبودهايی كه در تأمين منابع لازم در اين زمينه به چشم می خورد، لزوم تبيين و اجرای راهكارهای بهينه سازی مصرف انرژی الكتريكی بيش از پيش احساس می شود.

در اين ميان مشتركين صنعتي با توجه به سهم قابل ملاحظه در مصرف برق و ويژگي هايي كه دارند ، نقش عمده اي در كنترل بار الكتريكي ايفا مي كنند. ماهيت مصرف در بخش صنعت به گونه اي است كه اين بخش مي تواند در زمان پيك بار شبكه، حداقل بار و انرژي را استفاده كند و حداكثر مصرف خود را به زمان غير پيك بار شبكه منتقل نمايد.

از طرف ديگر حساسيت مصرف و مصرف كننده صنعتي نسبت به خاموشيها و قطع برق بيش از ساير مصرف كنندگان است . لذا منطقي است بارهاي صنعتي به بازه زماني منتقل گردند كه حداقل امكان قطع انرژي الكتريكي وجود داشته باشد.

5 از 1 رای

دیدگاه شما چیست؟