اسکیلاس ناجی شهر خودرو می‌شود؟

چهارشنبه - ۵ خرداد ۱۴۰۰
خواندن 3 دقیقه
اسکیلاس

هنوز چند هفته ای از خبر بازداشت فرهاد حمیداوی مالک شهرخودرو نگذشته است که این شرکت اقدام به درج مشخصات  فنی خودرو اسکیلاس جدیدترین خودرو بازار ایران نموده است.

به گزارش خودرونویس، شهرخودرو با فروش بیش از حد خودروی کوپا و مشکلات حقوقی پیچیده با ریگان خودرو حسابی در چند سال اخیر خبرساز بوده است .

ماجرای اختلاف این دو شرکت خودروسازی از آنجا شروع شده که قبلا شرکت ریگان خودرو، خودرویی به نام کوپا را از طریق شهر خودرو پیش فروش می‌کرد و برنامه هم این بوده قطعات این خودرو در زمان تحریم‌ها از عمان وارد کشور شود تا ریگان خودرو قطعات را مونتاژ کند و خودرو‌ها را به خریدارانی که از شهر خودرو کوپا پیش خرید کرده اند، تحویل بدهد.

شهر خودرو در این بین عامل و واسطه فروش بوده البته این نکته هم قابل ذکر است که در آن زمان ۱۰ درصد سهام ریگان خودرو به متعلق شهر خودرو بوده است. مشکل از آن جایی شروع شده که پس از گرانی، نوسانات ارزی و سنگین‌تر شدن تحریم‌ها ریگان خودرو نمی‌توانست ماشین مونتاژ کند.

در این بین ۱۰۰۰ دستگاه خودروی کوپا پیش فروش شده است. فرد نزدیک به حمیداوی، می‌گوید هر چه از مردم پول گرفتیم به حساب ریگان خودرو ریخته ایم.
ریگان خودرو، اما ادعا می‌کند شهر خودرو بدون اجازه ریگان خودرو پیش فروش را ادامه داده است؛ یعنی زمانی که ریگان خودرو با نوسانات ارز و تحریم‌های سنگین مواجه می‌شود به شهر خودرو اعلام می‌کند پیش فروش را متوقف کند، اما شهر خودرو به پیش فروش خودرو‌ها ادامه می‌دهد.

جالب است بدانید که با وجود چنین مشکلات حادی و تعداد قابل توجه مشتریان شاکی از شهرخودرو،این خودروساز قرار است اسکیلاس را که محصول مشترک شهرخودرو و سناباد خودرو توس است را به زودی تولید کند.

مشخصات خودرو اسکیلاس جدیدترین خودرو بازار ایران

بر اساس اطلاعات درج شده در کاتالوگ رسمی اسکیلاس این محصول جدید در زمره کراس اوور های متوسط بازار قرار دارد و از پیشرانه 1.5 لیتری توربو با حداکثر توان 147 اسب بخار و 215 نیوتون متر گشتاور به همراه گیربکس اتوماتیک CVT بهره می برد.

سیستم کنترل الکترونیکی پایداری ESP، سیستم کنترل کشش TCS، ترمز پارک برقی، نمایشگر لمسی، سانروف پانورامیک، استارت و ورود بدون کلید، صندلی چرم، کروز کنترل و سنسور نور و باران نی زاز مهمترین امکانات ایمنی و رفاهی این کراس اوور است.

اسکیلاس محصول مشترک شهرخودرو و سناباد خودرو توس است که بر اساس شنیده ها به زودی در کارخانه سناباد خودرو توس واقع در استارت خراسان رضوی به تولید خواهد رسید.

dmfd18r5ff8d8ny5vn.jpg

g8mvr7d5b4yygjnt0byg.jpg

5 از 1 رای

دیدگاه شما چیست؟