قدیمیترین مجمع خودرویی شرق کشور برای بیست و سومین مرتبه در شهریورماه 1402 برگزار میشود. نمایشگاه بین المللی مشهد به عنوان یکی از قدیمی ترین مراکز نمایشگاهی کشور قرار است از 9 تا 12 شهریورماه 1402 میزبان شرکت های خودرویی سبک و سنگین کشور باشد.
به گزارش خودرونویس، استان خراسان رضوی به عنوان یکی از استان های دارای اولین سایت تولیدی خودرو است که هر سه مرحله اصلی تولید یک خودرو را یکجا امکانپذیر کرده است. اين استان همچنین دارای استعدادها و ظرفیت های بالا در توليد قطعات خودرو است به همین دلیل به عنوان یکی از بزرگ ترین قطب های قطعه سازی ایران نقش بسزایی در تولید خودرو دارد. تجمیع بخش بزرگی از زنجیره تأمین و تولید خودرو در خراسان رضوی، نمایشگاه خودرو مشهد 1402 را به یکی مهم ترین رویدادهای خودرویی کشور و دارای اهمیت ویژه برای خودروسازان در سالهای اخیر تبدیل کرده است.
شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد از سال 1372 تأسیس شد و از سال 77 با هدف توسعه صنعت نمایشگاهی کشور و تسهیل تبادلات تجاری در منطقه به بهره برداری رسید. این نمایشگاه که همواره نقش مؤثری و به سزایی در صنعت خودروهای سواری و تجاری در کشور داشته در یک مساحت نمایشگاهی 550 هزار مترمربعی، فضای حدود 30 هزار متری مسقف و 250 هزار متری فضای باز را برای برگزاری در اختیار شرکتها قرار می دهد. این مرکز در سال میزبان بیش از 60 نمایشگاه مختلف است و به صورت میانگین بیش از یک میلیون نفر در طول سال از این مرکز دیدن می کنند.
دیگر موارد پیشنهادی:
دیدگاه شما چیست؟