کرایسلر یکی از خودروسازانی بوده که قصد دارد تا پیش از پایان دهه جاری تنها خودروهایی برقی تولید کند. با این حال هنوز این خودروساز آمریکایی حتی یک خودروی الکتریکی تولیدی نیز در سبد محصولاتش ندارد! ولی در سال 2025 قرار است داستان تغییر کند و اولین محصول تولیدی کرایسلر به صورت تولید انبوه به بازار جهانی عرضه می شود. حال کرایسلر در نمایشگاه خودرو نیویورک 2022 نسخه بروزرسانی شده کراس اوور برقی ایرفلو پروتوتایپ Airflow را معرفی کرده که گامی دیگر در جهت الکتریکی شدن برداشته است.
ظاهر کرایسلر ایرفلو Airflow Graphite
به گزارش خودرونویس، کرایسلر ایرفلو Airflow که در مراحل اولیه توسعه قرار دارد تا به امروز چندین نسخه پروتوتایپ با طراحی های مختلف را به خود دیده که یکی از آنها همین مدل کرایسلر ایرفلو AirFlow Graphite کانسپت است. در واقع این خودرو باطن یکسانی با نسخه هایی که پیشتر معرفی شده بود دارد و تنها مقداری طراحی پروفیل جلوی آن متمایز بوده و تریم ظاهری آن متفاوت است. بزرگترین تفاوت ظاهری در جلو، المان نورپردازی متفاوت در جلوپنجره است.
بدنه این کرایسلر ایرفلو Airflow به رنگ مشکی گالکسی مزین شده است. یک تریم مسی رنگ در بالای شیشه های جانبی اجرا شده که همین رنگ در رینگ های آلیاژی زیبایی 22 اینچی این خودروی الکتریکی نیز دیده می شود.
کابین کرایسلر ایرفلو Graphite
عمده قسمت های داخل کابین دارای تریم خاکستری بوده که مانند طراحی بیرونی، تریمی مسی رنگ نیز برای جذاب تر کردن کابین به این خودرو اضافه شده است. کرایسلر وعده داده نسخه تولیدی کراس اوور برقی ایرفلو Airflow با ویژگی های بسیار لوکس و پریمیوم و مواد اولیه بسیار با کیفیتی به بازار عرضه شود. به عبارت دیگر کرایسلر قصد دارد که مالکین ایرفلو در راحت ترین شکل ممکن بین منزل و مقصد خود حرکت کنند.
کرایسلر ایرفلو Airflow Graphite مانند نسخه های قبلی دارای یک صفحه نمایشگر جداگانه برای هر سرنشین است. ضمن اینکه سیستم مالتی مدیا و سرگرمی این خودرو در گذر زمان قابلیت بروزرسانی دارد. هر یک از سرنشینان درون کابین کرایسلر ایرفلو Airflow امکان برقراری تماس تصویری به لطف دوربین یکپارچه تعبیه شده برای هر نمایشگر را دارد.
یکی از بارزترین تکنولوژی های به کار رفته درون کابین کرایسلر ایرفلو Airflow، وجود سیستم STLA AutoDrive خودران بوده که در واقع معادل سیستم نیمه خودران سطح 3 است. این تکنولوژی به لطف همکاری با ب ام و توسعه یافته و به موجب این سیستم های کمکی راننده می توان در شرایط کنترل شده هدایت خودرو را البته که با نظارت راننده به کامپیوترها و سنسورهای تعبیه شده واگذار کرد.
مشخصات فنی کرایسلر ایرفلو Airflow
کرایسلر ایرفلو Airflow Graphite مشخصات فنی یکسانی با نمونه های پروتوتایپ قبلی دارد. این یعنی که دو موتور برقی قلب تپنده این شاسی بلند لوکس را تشکیل می دهند. به لطف نصب یک موتور برقی روی هر اکسل، سیستم انتقال قدرت تمام چرخ محرک برای این خودرو به ارمغان آمده که روی هم رفته بیشینه قدرت 400 اسب بخار را تولید می کنند.
پلتفرم و سبک طراحی کرایسلر ایرفلو Airflow به گونه ای بوده که امکان نصب پیشرانه های الکتریکی بزرگتر و قدرتمندتر نیز برای این ون وجود دارد. بدین ترتیب در آینده ممکن است نسخه عملکردی تر از این خودروی برقی که نسخه پایه آن 400 اسب بخار قدرت دارد نیز عرضه شود! کرایسلر ایرفلو Airflow با یک بار شارژ کامل می تواند مسافتی بین 563 تا 643 کیلومتر را طی کند.
دیدگاه شما چیست؟