زیر برند Q در واقع همان بخش شخصی سازی و سفارشی سازی کمپانی آستون مارتین بوده که حال دست به معرفی محصولی جدید و منحصر به فرد به نام ویکتور زده است. این سوپراسپرت جذاب در واقع همان آستون مارتین One-77 بوده، ولی بخش Q این کمپانی برای ادای دین و یادآوری V8 ونتیج دهه 70 و 80 میلادی، استایل ظاهری این خودرو را به طور کلی تغییر داده است.
به گزارش خودرونویس، زیر برند Q آستون مارتین برای خلق ویکتور اقدامات به مراتب گسترده تری از نصب یک کیت بدنه ساده و تودوزی جدید برای کابین انجام داده است. چراکه حال المان های ظاهری مشترک بسیار محدودی با آستون مارتین One-77 چه در کابین و چه در استایل بیرونی ویکتور دیده می شود. در واقع اصلا نمی توان تشخیص داد که آستون مارتین ویکتور روزی One-77 بوده است. اما در زیر کاپوت داستان کمی فرق دارد!
مشخصات فنی
قلب تپنده آستون مارتین ویکتور منحصر به فرد، همان پیشرانه 7.3 لیتری 12 سیلندر V شکل تنفس طبیعی One-77 است. ولی آستون مارتین به کمک کمپانی Cosworth این پیشرانه را دوباره تولید و تقویت کرده و حال این پیشرانه در آستون مارتین ویکتور مشخصات منحصر به فردی دارد. این پیشرانه حال قادر به تولید 836 اسب بخار قدرت و 821 نیوتن متر گشتاور شده است که ارتقا کاملا چشمگیری نسبت به پیشرانه 750 اسب بخاری و 751 نیوتن متری One-77 به خود دیده است.
این پیشرانه قدرتمند حال با یک جعبه دنده شش سرعته دستی از کمپانی Graziano کوپل شده است. بدین ترتیب ویکتور قدرتمندترین محصول مجهز به گیربکس دنده ای آستون مارتین است. برای انتقال این سطح از قدرت، آستون مارتین دو خنک کننده برای گیربکس به همراه یک کیت کلاچ مسابقه ای قدرتمند برای ویکتور نصب شده است. برای متوقف کردن این سوپراسپرت منحصر به فرد قدرتمند نیز کالیپرهای ترمز شش پیستونه با دیسک های ترمز کربن سرامیکی تدارک دیده شده است.
طراحی ظاهری
در حالی که استایل کلی آستون مارتین ویکتور یادآور دیزاین محصولات کلاسیک و قدیمی این کمپانی بریتانیایی است، اما ویکتور به تجهیزات مدرنی هم مجهز شده است. در پروفیل عقب آستون مارتین از تکنولوژی مشابه با والکایری برای طراحی چراغ های عقب ویکتور استفاده کرده است.
این طراحی کلاسیک ویکتور را بیهوده ندانید، چراکه این خودرو قادر به تولید 825 نیوتن متر نیروی رو به پایین در سرعت 160 کیلومتر بر ساعت است. این عدد به مراتب بیشتر از نیروی رو به پایین 525 نیوتن متری تولیدی توسط خودروی مسابقه ای ونتیج GT4 در همان سرعت است. سیستم تعلیق ویکتور فنربندی و دمپرهای کاملا مشابه و یکسانی با خودروی مسابقه ای ولکان دارد.
کابین
درون کابین آستون مارتین همانند شاسی مونوکوک این خودرو که تماما از فیبر کربن ساخته، قطعات فیبر کربنی زیادی طراحی کرده است. تودوزی چرم سبز رنگ و تریم قهوه ای رنگ بالای داشبورد ترکیب زیبایی با تم تیره رنگ کابین ایجاد کرده اند. درون کابین ویکتور تنها یک قطعه چوبی نصب شده و آن هم سر دنده گیربکس دستی این خودرو است. آستون مارتین در ساخت بسیاری از قطعات کابین از آلومینیوم آنودایز شده و همچنین تیتانیوم پولیش خورده استفاده کرده است.
آستون مارتین در این لحظه هیچ اطلاعاتی از قیمت ویکتور ارائه نکرده است. این خودرو با هدف نشان دادن تاریخ غنی این کمپانی توسعه یافته و بیانگر این است که محصولاتی همچون ولکان و والکایری تا چه حد قدرتمند و مدرن هستند.
دیدگاه شما چیست؟