مدیر ارتباطات شرکت پارسخودرو ضمن دعوت از مشتریان برای بازدید از پارکینگها اعلام کرد تمام خودروهایی که در پارکینگ شرکت هستند کمبود قطعات الکترونیکی دارند.
به گزارش خودرونویس، رضا حسینی مدیر ارتباطات پارس خودرو در فراخوانی ضمن دعوت از مشتریان برای بازدید از پارکینگ ها، اعلام کرد: تمام خودروهایی که در پارکینگ شرکت هستند کمبود قطعات الکترونیکی دارند.
وی افزود: کمبود قطعات الکترونیکی یک بحران جهانی است که گریبان همه شرکت های خودروسازی جهان را گرفته است.
حسینی با بیان اینکه خلف وعده شرکای خارجی در ناقص شدن خودروهای تولیدی تاثیرگذار بوده است، تاکید کرد: هر خودرویی که در پارکینگ نگهداری شود برای شرکت هزینه های جانبی فراوان از جمله هزینه بروز کردن بیمه شخص ثالث، سود مشارکت، جریمه تاخیر و … را به همراه دارد.
مدیر ارتباطات شرکت پارس خودرو در پایان خاطرنشان کرد درب های پارس خودرو به روی تمامی مشتریان عزیز و رسانه ها باز است.
دیدگاه شما چیست؟