اخبار خودرو جهان

لوکسید R7 رقیب سرسخت تسلا در بازار جهانی می‌شود؟

چهارشنبه - ۲ آبان ۱۴۰۳
خواندن 3 دقیقه
لوکسید R7

در بازار چین، خودروهای الکتریکی بسیاری حضور دارند، اما تعداد کمی از آنها می‌توانند برای تسلای آمریکایی شاخ و شانه بکشند که لوکسید R7 یکی از این خودروهاست.

در بازار چین، خودروهای الکتریکی بسیاری حضور دارند، اما تعداد کمی از آنها می‌توانند برای تسلای آمریکایی شاخ و شانه بکشند که لوکسید R7 یکی از این خودروهاست.

به گزارش خودرونویس، طی سال‌های اخیر، غول فناوری چینی، یعنی شرکت هوآوی به حوزه تولید خودرو نیز وارد شده و با همکاری چندین خودروساز چینی، محصولات عجیبی را وارد بازار خودرو کرده است.

لوکسید R7 حاصل همکاری هوآوی و یکی از بزرگ‌ترن خودروسازان چین، یعنی چری است. به این معنی که پلتفرم و ساخت خودروها بر عهده چری و همچنین تأمین سیستم برقی و نرم‌افزاری آن برعهده غول تکنولوژی چینی، یعنی هوآوی است. این خودرو برخلاف تفکر بسیاری از افراد، خودروی ارزان‌قیمتی به حساب نمی‌آید و با چهار تیپ متفاوتی که دارد، از قیمت 260 هزار یوآن (36 هزار و 500 دلار) تا 340 هزار یوآن (47 هزار و 700 دلار) به فروش می‌رسد.

لوکسید R7

مشخصات فنی لوکسید R7

همانطور که اشاره شد، لوکسید R7 در چهار تیپ متفاوت وارد بازار شده که مشخصات فنی آنها نیز تا حدودی متفاوت است. تیپ پایه این خودروی برقی با نام پسوند پرو شناخته می‌شود که تنها با باتری‌های 82 کیلو وات ساعتی به تولید می‌رسند. این در حالی است که تیپ مکس آن با دو نوع پک باتری 82 کیلو وات ساعتی و 100 کیلو وات ساعتی تولید می‌شود و فول‌ترین تیپ R7 یعنی نسخه اولترا، تنها با باتری‌های 100 کیلو وات ساعتی به دست خریداران می‌رسد.

تیپ پرو و مکس به یک موتور برقی 215 کیلو واتی (288 اسب بخار) روی محور عقب مجهز شده‌اند، این در حالی است که نسخه اولترا علاوه‌بر موتور برقی عقب، یک موتور برقی 150 کیلو واتی (201 اسب بخار) روی محور جلو هم دارد و ترکیب این دو موتور می‌تواند حداکثر قدرت 489 اسب بخار و شتاب صفر تا صد تنها 3.9 ثانیه را برای لوکسید R7 به ارمغان بیاورد.

نکته جالب و البته عجیب این خودرو به حداکثر مسافت قابل پیمایش آن مربوط می‌شود. محصول مشترک هوآوی و چری با یک بار شارژ کامل می‌تواند 667 کیلومتر الی 802 کیلومتر را نسبت به تیپ و باتری‌های به کار رفته در آن طی کند. این یک رکورد بی‌نظیر برای خودرویی پرقدرت و اسپرت محسوب می‌شود.

طراحی ظاهری

لوکسید R7 در رده شاسی‌بلندهای کوپه طبقه‌بندی می‌شود که زبان طراحی مخصوص به خود را دارد و تا حد بسیاری، خود را از زبان طراحی محصولات چری جدا کرده است.

این خودروی تمام برقی در نمای جلو شبیه به خودروی شیائومی به نظر می‌رسد که چند ماه پیش از آن رونمایی شده بود. البته طراحی گرد و مینیمالی خودرو، چندان هم متفاوت از رقیب آمریکایی خود، یعنی تسلا مدل Y نیست.

نمای جلو لوکسید R7

با توجه به اینکه R7 لوکسید از نوع شاسی‌بلند کوپه است، در نمای عقب می‌توانید شباهت‌هایی را بین این خودرو و مرسدس بنز GLC کوپه پیدا کنید. شاسی‌بلند لوکسید دارای ابعاد 4956 میلی‌متر طول، 1981 میلی‌متر عرض و 1634 میلی‌متر ارتفاع است و با توجه به این ابعاد، خودروی بزرگی محسوب می‌شود.

طراحی داخلی

داخل کابین لوکسید R7 نیز سعی شده طراحی ساده و مینیمال تکرار شود. تقریباً تمامی دکمه‌های مربوط به تنظیم کابین از روی کنسول میانی و داشبورد، حذف شده و به جای آنها، یک نمایشگر بزرگ 15.6 اینچی مالتی مدیا به همراه نمایشگر 12.3 اینچی برای پشت آمپر در نظر گرفته شده است. سیستم سرگرمی به Huawei MagLink به همراه سیستم صوتی هوآوی مجهز بوده که در مدل‌های پایه با 15 عدد اسپیکر و در مدل‌های بالاتر با 17 اسپیکر به تولید می‌رسند.

داخل کابین لوکسید R7

علاوه‌بر این در محفظه کنسول، یک کول باکس تعبیه شده که می‌توان دمای داخل آن را تا منفی 50 درجه کاهش داد!

آپشن‌ها و امکانات رفاهی

لوکسید R7 در تمامی بخش‌ها، یک خودروی لوکس و البته اسپرت به تمام معناست. بنابراین از لحاظ آپشن‌ها و امکانات رفاهی نیز انتظارات بالایی از محصول مشترک چری و هوآوی وجود دارد.

لوکسید R7 به امکاناتی از جمله رانندگی خودکار سطح سه، اتوپارک بدون نیاز به راننده، کروزکنترل تطبیقی، گرم‌کن، سردکن و ماساژور صندلی‌های جلو و عقب، یخچال، کنترل حرکت هوشمند خودرو در سراشیبی، شارژر وایرلس تلفن همراه و سقف پانورامیک است. در نتیجه می‌توان گفت شاسی‌بلند مشترک چری و هوآوی بسیاری از امکانات امروزی خودروها را دارد.

آینده لوکسید R7 در بازار ایران

خودروسازان چینی که در سال‌های نه‌چندان دور، مورد تمسخر جامعه جهانی و خودروسازان معروف بودند، حال به جایی رسیدند که بتوانند به سرسخت‌ترین رقبای همین خودروسازان برسند. باید در نظر داشت که لوکسید R7 خودرویی است که می‌تواند رقیب کراس‌اوورهای برقی همچون تسلا مدل Y و بنز EQS شود.

در حال حاضر، خودروهای چینی که وارد ایران می‌شوند، غالباً جزو محصولات اقتصادی و رده پایین چینی به شمار می‌رود و امید است با آسان‌تر شدن مسیر واردات خودرو، پای چنین محصولاتی نیز به بازار ایران باز شود.

برای بازکردن گالری، روی تصاویر کلیک کنید.
اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟