امروز‎؛ پایان مهلت افتتاح حساب وکالتی برای خرید خودرو‌های داخلی

سه شنبه - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
خواندن 3 دقیقه
حساب وکالتی

­­سخنگوی وزارت صمت گفت: متقاضیان خرید خودرو در طرح فروش یکپارچه تا ساعت ۲۴ امشب برای ایجاد حساب وکالتی برخط با موجودی ۱۰۰ میلیون تومان مهلت دارند.

به گزارش خودرونویس،امید قالیباف  افزود: متقاضیان ثبت نام در طرح فروش یکپارچه خودرو تا پایان ساعت اداری امروز ۲۳ اسفند می‌توانند با مراجعه حضوری به یکی از شعب بانک‌های عامل و یا به صورت برخط تا ساعت ۲۴ امشب برای افتتاح حساب وکالتی اقدام کنند.

براساس این گزارش‎؛ از روز جمعه (۲۶ اسفند) تا روز یکشنبه (۲۸ اسفند) متقاضیان با مراجعه به سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی به نشانی www.esalecar.ir می‌توانند خودروی مورد نظر خود را انتخاب و نام نویسی کنند.

به گفته سخنگوی وزارت صمت تقدم در ثبت نام هیچ اولویتی برای متقاضیان به همراه ندارد و نوبت دهی را براساس ساز و کار دیگری مشخص می‌کنیم تا حق کسی ضایع نشود.

براساس این گزارش‎؛ مرحله بعدی رتبه بندی متقاضیان در فروردین ۱۴۰۲ است تا از زمان تحویل خودرو مطلع شوند و زمان تحویل خودرو به همه متقاضیان این طرح نیز پس از اعلام نتایج در فروردین ۱۴۰۲ اعلام خواهد شد.

براساس اطلاعیه وزارت صمت‎؛ همه ثبت نام کنندگان در این طرح با فاصله‌ی زمانی مختلف خودرو دریافت خواهند کرد.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟