نمایشگاه خودرو:
۸ بهمن ۱۴۰۳

فیدلیتی الیت بهمن موتور در نمایشگاه شهر آفتاب دیده شد

5 از 3 رای

شرکت بهمن موتور از فیدلیتی الیت در نمایشگاه شهر آفتاب تهران رونمایی کرد. این خودرو، فیس لیفت کراس اوور محبوب گروه بهمن، یعنی فیدلیتی پرایم به شمار می رود.

شرکت بهمن موتور از فیدلیتی الیت در نمایشگاه شهر آفتاب تهران رونمایی کرد. این خودرو، فیس لیفت کراس اوور محبوب گروه بهمن، یعنی فیدلیتی پرایم به شمار می رود.

به گزارش خودرونویس، ششمین نمایشگاه خودرو شهر آفتاب تهران از تاریخ 9 بهمن کار خود را آغاز کرده و تا 12 بهمن ماه از ساعت 10 صبح تا 18 عصر میزبان بازدیدکنندگان علاقمند به خودرو است. در این نمایشگاه شرکت بهمن موتور از کراس اوور جدید خود یعنی فیدلیتی الیت رونمایی کرد.

فیدلیتی پرایم، محصول قبلی و موفق شرکت بهمن موتور محسوب می شود و می توان گفت نسخه الیت از نظر ظاهری اسپرت تر شده و نسخه بروزرسانی شده فیدلتی پرایم است.

مشخصات فنی فیدلیتی الیت بهمن موتور

نوع موتور فیدلیتی الیت از نوع چهار سیلندر خطی توربوشارژ بوده و حجم آن حدود 1.5 لیتر است. حداکثر قدرت و گشتاور تولیدی این پیشرانه به 150 اسب بخار و 210 نیوتن متر می رسد. گیربکس الیت از نوع 6 سرعته دو کلاچه تر (Wet DCT) که توان را چرخ های جلویی می رساند. همچنین مصرف سوخت این خودرو در حدود 7 تا 8 لیتر در هر 100 کیلومتر است.

بنابراین نسخه الیت در بخش مشخصات فنی، هیچ تفاوتی با فیدلیتی پرایم ندارد.

طراحی ظاهری

فیدلیتی الیت نسبت به نسخه پرایم تغییرات ظاهری زیادی نداشته و یکی از تغییرات از نمای روربرو طراحی جلوپنجره است که یک طرح چند ضلعی برجسته دارد و جذابیت این خودرو را دو چندان کرده است.

یکی دیگر از تغییرات چراغ های جلو این خودرو است و ظاهری مدرن به الیت داده در حالی که چراغ های فیدلیتی پرایم به سبک سنتی تری بود. این خودرو دارای 4735 میلی متر طول، 1900 میلی متر عرض و 1710 میلی متر ارتفاع است. همچنین فاصله دو محور آن به 2720 میلی متر می رسد که فضای خوبی برای سرنشینان عقب ایجاد می کند.

آپشن ها و امکانات نسخه الیت

فیدلیتی الیت قرار است با امکاناتی همچون سیستم کمکی ترمز EBA-EBD، ترمز پارک برقی، سیستم توقف خودکار، سیستم کنترل خودرو در سربالایی، سیستم کنترل کشش، پایش فشار باد تایرها (TPMS)، سنسور پارک عقب و جلو، روشنایی خودکار چراغ های جلو، چراغ روشنایی در روز، پوشش چرمی صندلی ها، صفحه نمایشگر لمسی 10.25 اینچ به همراه بلوتوث، دوربین 360 درجه، دو عدد پورت USB در جلو و دو عدد پورت USB در عقب، شارژ وایرلس، کروز کنترل، سانروف پانورما،سیستم هوشمند باز شدن درب صندوق به کمک پا (Kick Sensor)، جک هیدرولیکی باز کردن درب موتور و درب صندوق عقب با قابلیت تشخیص مانع عرضه می‌شود.

برای بازکردن گالری، روی تصاویر کلیک کنید.

دیدگاه شما چیست؟