غرفه راسا موتور در نمایشگاه تبریز یکی از شلوغترین غرفههای این دوره از نمایشگاه محسوب میشود که علاوهبر محصولات GAC، خودروهای ژاپنی سوزوکی نیز در آن به نمایش در آمدند.
غرفه راسا موتور در نمایشگاه تبریز یکی از شلوغترین غرفههای این دوره از نمایشگاه محسوب میشود که علاوهبر محصولات GAC، خودروهای ژاپنی سوزوکی نیز در آن به نمایش در آمدند.
به گزارش خودرونویس، بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی تخصصی صنعت خودرو تبریز از روز سهشنبه، 17 مهر 1403 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تبریز آغاز به کار کرد و تا روز جمعه، 20 مهر ماه نیز ادامه خواهد داشت.
شرکت راسا موتور خاورمیانه یکی از واردکنندگان دوره جدید آزادسازی واردات است که در ابتدا، کار خود را با واردات محصولات GAC آغاز کرد و هماکنون، واردات محصولات سوزوکی را در دستور کار خود قرار داده است. غرفه راسا موتور در نمایشگاه تبریز نیز میزبان دو برند وارداتی این شرکت یعنی سوزوکی و GAC بوده که در ادامه با محصولات این برندها بیشتر آشنا میشوید.
تمامی خودروهای سوزوکی راسا موتور در نمایشگاه تبریز جزو خودروهای اقتصادی بازار جهانی به شمار میروند و با وجود اصالت ژاپنی از مبدأ هند به کشور وارد میشوند. این خودروها با وجود قیمت اقتصادی، کیفیت بالای محصولات ژاپنی را دارند و به نظر میرسد که بتوانند بار دیگر محبوبیت سوزوکیهای وارداتی در دورههای قبل را برای مردم تداعی کنند.
شاید بتوان سوزوکی جیمنی را جذابترین خودروی آفرودی راسا موتور در نمایشگاه تبریز دانست. این خودروی شاسی مستقل در نسخه سه درب و پنج درب وارد بازار میشود که پای تیپ پنج درب آن با رنگ سبز فسفری جذاب به نمایشگاه خودرو تبریز رسیده است.
موتور سوزوکی جیمنی در هر دو نسخه از نوع چهار سیلندر 1.5 لیتری با تنفس طبیعی است که توانایی تولید حداکثر 101 اسب بخار قدرت و 150 نیوتن متر گشتاور را دارد. سوزوکی جیمنی به سیستم چهار چرخ محرک یا 4WD مجهز شده که از طریق گیربکس اتوماتیک AT قدرت تولیدی موتور را به هر چهار چرخ منتقل میکند.
بالنو یک نسخه هاچبک و کوچک شهری است که جای چنین محصولاتی در بازار ایران خالی بود. این خودرو به پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی مجهز شده که حداکثر 103 اسب بخار قدرت و 138 نیوتن متر گشتاور را تولید میکند. ترکیب این موتور با گیربکس چهار سرعته AT، شتاب صفر تا 100 سوزوکی بالنو را به 11 ثانیه میرساند.
گرند ویتارا، نامی آشنا برای بسیاری از ایرانیان است که نسخههای قدیمیتر آن در دورههای قبلی وارد بازار ایران شده است. حال سوزوکی گرند ویتارا با شرکت راسا موتور خاورمیانه و قوای فنی هیبریدی دوباره به ایران باز میگردد.
این خودرو علاوهبر موتور برقی به یک پیشرانه 1.5 لیتری نیز مجهز شده است که حداکثر 102 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور را به تولید میرساند. گیربکس 6 سرعته AT قرار گرفته روی خودرو، قدرت تولیدی موتور را تنها به چرخهای جلو منتقل میکند.
این خودرو تا حد بسیاری شبیه به سوزوکی گرند ویتارا طراحی شده است. اما بزرگترین تفاوت دو کراساوور جذاب سوزوکی در ابعاد کوچکتر فرانکس خلاصه میشود.
کراساوور کامپکت سوزوکی فرانکس نیز از نوع هیبریدی بوده و علاوهبر موتور برقی، یک پیشرانه 1.5 لیتری با حداکثر قدرت 102 اسب بخار و گشتاور 137 نیوتن متر را در اختیار دارد. سوزوکی فرانکس نیز همانند گرند ویتارا از گیربکس 6 سرعته AT استفاده میکند.
به جز چهار خودروی مذکور، سوزوکی سیاز هم به عنوان یکی از ارزانترین گزینههای وارداتی در سبد محصولات راسا موتور، حضور دارد که در ماههای اخیر نیز تعدادی از آنها تحویل خریداران شده است.
سه مدل از خودروهای جی ای سی نیز در گذشته توسط راسا موتور، معرفی شده بود که در نمایشگاه خودرو تبریز هم حضور داشتند.
سدان جذاب و اسپرت راسا موتور، جی ای سی امپو است که صدای اگزوز آن توجه افراد بسیاری را در نمایشگاه به خود جلب کرد. این خودرو به موتوری چهار سیلندر با حجم 1.5 لیتری TGDI مجهز شده که حداکثر قدرتی برابر با 167 اسب بخار و 270 نیوتن متر گشتاور تولید میکند. قدرت موتور با گیربکس هفت سرعته دو کلاچه تر به چرخهای جلو منتقل میشود.
محصول دیگر کمپانی جی ای سی، امکو نام دارد که یک کراساوور با طراحی جسورانه محسوب میشود و چراغهای پشتی آن، شاید شما را یاد محصولاتی همچون تویوتا پرادو بیاندازد. این کراساوور جمع و جور شهری نیز با پیشرانه 1.5 لیتری TGDI وارد بازار میشود که حداکثر قدرت آن به 177 اسب بخار و گشتاور 270 نیوتن متر میرسد. گیربکس این نسخه نیز از نوع هفت سرعته دو کلاچه تر بوده و قدرت موتور را به چرخهای جلو میرساند.
دومین کراساوور جی ای سی و آخرین محصول راسا موتور در نمایشگاه تبریز است که این خودرو هم طراحی بسیار عجیب و نوآورانهای دارد.
مانند هر دو محصول قبلی، GS3 نیز از پیشرانه 1.5 لیتری TGDI با حداکثر 175 اسب بخار قدرت و 270 نیوتن متر گشتاور استفاده میکند. گیربکس هفت سرعته دو کلاچه تر نیز قدرت تولیدی پیشرانه را به چرخهای جلو منتقل میکند.
با وجود اینکه GS3 از لحاظ فنی، شباهت بسیاری به کراساوور امکو دارد، اما قیمت آن تا حد قابل توجهی ارزانتر از خودروی قبلی است که دلیل آن، میتواند امکانات و آپشنهای متعدد به کار رفته در جی ای سی امکو باشد.
برای بازکردن گالری، روی تصاویر کلیک کنید.
دیدگاه شما چیست؟