کارت های سوخت درحال صدور و توزیع است و هیچ مشکلی برای صدور کارت سوخت وجود ندارد به هر میزان که تقاضا باشد کارت سوخت صادر خواهد شد.
به گزارش خودرونویس، سخنگوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی گفت: کارتهای سوخت به ترتیب درخواستها درحال صدور و توزیع است. بطور میانگین حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار کارت سوخت در ماه صادر، پاکت گذاری، ارسال و به دست متقاضیان میرسد.
فاطمه کاهی با بیان اینکه تا کنون قریب به دو برابر خودروهای موجود درخواست صدور کارت سوخت وجود داشته است، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای صدور کارت سوخت وجود ندارد و به هر میزان که تقاضا باشد کارت سوخت صادر خواهیم کرد.
وی با اشاره به زمان بر بودن زمان صدور، پاکت گذاری و ارسال کارت سوخت گفت: شیوع گسترده ویروس کرونا و کاهش ۵۰ درصدی نیروی انسانی موجب شده که صدور کارتهای سوخت در زمان بیشتری انجام شود اما درکل مشکلی برای صدور کارت وجود ندارد.
کاهی با بیان اینکه هرماه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار درخواست برای صدور کارت سوخت وجود دارد، تصریح کرد: تقاضای ما از مالکان خودرو این است که در نگهداری کارت خود دقت داشته باشند.
وی با اشاره به میزان سهمیمه کارت های سوخت گفت: از زمان درخواست کارت سوخت تا زمانی که به دست افراد می رسد، سهمیه ماهانه بنزین در کارت شارژ می شود و جای نگرانی برای ذخیره سهمیه بنزین نیست.
سخنگوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی سقف ذخیره سهمیه بنزین در کارت های سوخت را ۵۴۰ لیتر دانست و افزود: مالکان خودرو به هیچ عنوان نگران حذف سهمیه خودرو خود نباشند.
وی در ماهای پیش عنوان کرده بود اگر کسی پس از سه ماه کارت سوخت به دستش نرسید، باید مراتب را از درگاه اینترنتی epolice.ir و با وارد کردن شماره پلاک خودرو، پیگیری کند، اظهار کرد: ممکن است یکی از دلایل تأخیر در ارسال کارت سوخت، حضور نداشتن متقاضی در آدرس قید شده به هنگام مراجعه مأمور پست باشد.
نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت
کاهی در ادامه در خصوص نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت افزود: متقاضیان کارتهای هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.
او گفت:در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نشان داده میشود که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات میشوید و با فعال کردن گزینه جستوجو، وضعیت کارت سوخت مشخص میشود.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از وضعیت کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله میتوانند از آخرین وضعیت کارت خود باخبر شوند.
کاهی گفت: همچنین افرادی که کارت سوخت آنها از سال ۱۳۹۴ صادر و در باجههای معطله پست مانده، میتوانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری کنند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.
دیدگاه شما چیست؟