رویداد بررسی فرصت های نوآوری و فناوری کرمان موتور با نام Kito Next صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد. این رویداد با هدف تعمیق پیوند بین صنعت و دانشگاه و همچنین اعلام نیازهای کرمان موتور و استفاده از ظرفیت های دانشگاهی برگزار شده است.
رویداد بررسی فرصت های نوآوری و فناوری کرمان موتور با نام Kito Next صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد. این رویداد با هدف تعمیق پیوند بین صنعت و دانشگاه و همچنین اعلام نیازهای کرمان موتور و استفاده از ظرفیت های دانشگاهی برگزار شده است.
به گزارش خودرونویس، شرکت کرمان موتور قصد دارد تا ساال 1405 با ارزشترین خودروساز در خاورمیانه باشد و لازمه دستیابی به این جایگاه، تحقیق و توسعه در کنار ارتباط و توسعه است. این شرکت با استفاده از ظرفیت های داخلی خود و همچنین ظرفیت های محیط پیرامون خود قصد دارد در مسیر رشد و پیشرفت گام بردارد و در این راستا نخستین دفتر تحقیق و توسعه کرمان موتور قرار است در فروردین سال 1403 بهره برداری شود.
این شرکت همچنین با هدف شناسایی و استفاده از فرصت های خارج سازمان و همکاری با دیگر خودروسازان، به زودی دومین دفتر فناوری و نوآوری کرمان موتور را در ارگ تجاری بم که قطب تولید خودرو کشور بوده تاسیس می کند تا هرچه ساده تر بتواند با خودروسازان داخل و خارج کشور همکاری کند.
علی بهرامی مدیرعامل شرکت قوای محرکه کرمان موتور کادک در حاشیه رویداد بررسی فرصت های نوآوری کرمان موتور در دانشگاه علم و صنعت بیان کرد که در سالهای گذشته به واسطه تحریم ها و همچنین همه گیری کرونا بسیاری از صنایع تعطیل شدند. وی اظهار کرد که شرکت کادک که مسئول تامین و داخلی سازی کرمان موتور بوده بالغ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در همین سالهای گذشته کرده است.
مدیرعامل کادک اظهار کرد که فرآیند مونتاژ در کرمان موتور به سرعت در حال جایگزین شدن با فرآیند طراحی بوده و اگر طراحی انجام شده با تکنولوژی روز همراستا نباشد، منافع چندانی برای ساختار تولید ندارد. به همین جهت نیاز به همکاری صنایع با دانشگاه ها و استفاده از نخبگان دانشگاهی الزامی است.
مدیرعامل شرکت تامین کرمان موتور کادک در خصوص چالش های قطعه سازی و تامین بیان کرد که داخلی سازی نیازمند سرمایه گذاری بوده که چالش بزرگی هم در زمینه سرمایه و هم در حوزه مدیریت استراتژی شفاف در ایران وجود دارد. وی افزود که زنجیره تامین فعلی پاسخگوی نیاز فعلی خودروسازها نیست. شرکت هایی مانند ساپکو، سازه گستر و کادک واسط بین خودروساز و قطعه ساز هستند و به جای اینکه به طراحی قطعه و کمک در توسعه و طراحی بپردازند، صرفا در حال تامین قطعه برای خودروسازان هستند. این در حالیست که اگر نظام Tiering در ایران برپا شده بود، دیگر لزومی نداشت خودروساز برای تامین قطعه خود با قطعه ساز وارد مذاکره شود.
قیمت تمام شده بالاتر یا برابر با بازارهای جهانی در زمینه مواد اولیه را یکی دیگر از معضلات شرکت های خودروسازی در ایران دانست. این در حالیست که قیمت خودرو به صورت دستوری و توسط دولت تعیین می شود. در همین شرایط در صورت استفاده از پلتفرم های مشترک می توان هزینه های تولید را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.
دیدگاه شما چیست؟