اخبار خودرو ایران

ثبت سفارش ۲۳۰۰ تاکسی برقی جدید برای تهران

شنبه - ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
خواندن 3 دقیقه

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران از ثبت سفارش ۲هزار و ۳۰۰ تاکسی جدید برقی خبر داد و گفت: یک هزار و ۷۰۰ دستگاه در حال واگذاری است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران از ثبت سفارش ۲هزار و ۳۰۰ تاکسی جدید برقی خبر داد و گفت: یک هزار و ۷۰۰ دستگاه در حال واگذاری است.

به گزارش خودرونویس،شادی مالکی درباره ورود تاکسی های شاسی بلند آیون به پایتخت گفت: یک هزار و ۷۵۲ دستگاه تاکسی شاسی بلند که چندی پیش وارد کشور شد، در آستانه ورود به ناوگان تاکسیرانی پایتخت است که پس از اتمام فراخوان به خریداران واگذار خواهد شد.

وی افزود: قیمت هر دستگاه، یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان است که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات با کارمزد صفر به هر خودرو تعلق می گیرد.

مالکی درباره خدمات پس از فروش این تاکسی ها گفت: با شرکت ایران روور به منظور خدمات پس از فروش تاکسی های برقی قرارداد بستیم که این مراکز در پهنه‌های مختلف شهری آماده خدمات رسانی هستند.

مالکی درباره ورود تاکسی‌های جدید گفت: ثبت سفارش برای بخش دوم تاکسی‌های برقی به تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه انجام شده و تلاش ما بر این بوده با کیفیت‌ترین و جدیدترین خودرو وارد شهر شود که این روند تا تکمیل واردات ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی که شهرداری تهران وعده بود ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران عنوان کرد: رویکرد مدیریت ششم شهری برقی سازی است و تلاش می کنیم در هر ثبت سفارش، خودروهای با کیفیت و با قیمت مناسب را وارد کنیم چراکه دنیای خودروسازی دنیایی است که هر روز شاهد تغییرات هستیم.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟