لوکانو L7 که به تازگی در خودرونویس بررسی شده بود، بار دیگر برای انجام تست دشوارتر در دسترس قرار گرفت. در ادامه به این سوال پاسخ داده میشود که آیا آفرود با لوکانو L7 امکان پذیر است؟
لوکانو L7 که به تازگی در خودرونویس بررسی شده بود، بار دیگر برای انجام تست دشوارتر در دسترس قرار گرفت. در ادامه به این سوال پاسخ داده میشود که آیا آفرود با لوکانو L7 امکان پذیر است؟
به گزارش خودرونویس، اولین محصول شرکت لوکانو یا همان لوکانو L7 که به تازگی برای تست و بررسی در اختیار تیم تحریریه خودرونویس قرار گرفته بود، بار دیگر برای انجام تستهای سختگیرانهتر آفرودی در دسترس قرار گرفت. این کراساوور چینی با توجه به سیستم AWD یا تمام چرخ محرکی که دارد، میتواند بسیاری از خریداران را با این سوال مواجه کند که آیا میتواند از عهده کارهای آفرودی برآید یا خیر؟
بررسی دقیق لوکانو L7 را میتوانید در گزارش ویدیویی «بررسی لوکانو L7 ماموت خودرو/ انحصار دیگر رقبای چینی به پایان میرسد؟» مشاهده کنید.
روز گذشته، 21 مهر 1403 شرکت لوکانو در پیست آیلند، کراساوور L7 خود را برای انجام تستهای آفرودی در اختیار خبرنگاران و اصحاب رسانه قرار داد. در این برنامه، علاوهبر تست آفرود، دومین محصول شرکت، یعنی لوکانو L7 هیبرید نیز معرفی شد که تفاوتهای فنی و ظاهری با نسخه بنزینی دارد.
آفرود با لوکانو L7؛ آری یا نه؟
پیست آفرود آیلند، یکی از معروفترین پیستهای آفرود است که سالانه مسابقات و تستهای بسیاری در آن انجام میگیرد. حال لوکانو L7 وارد این پیست شده تا تواناییهای حرکتی آن مورد بررسی و سنجش قرار بگیرد.
در مرحله اول باید در نظر داشت که لوکانو L7 از همان پیشرانه 1.6 لیتری TGDI فونیکس اف ایکس بهره میبرد که حداکثر قدرتی برابر با 197 اسب بخار و 290 نیوتن متر در اختیار راننده قرار میدهد. البته قدرت تولیدی توسط گیربکس هفت سرعته دو کلاچه تر (7 WDCT) ساخت گتراک آلمان به هر چهار چرخ منتقل میشود. سیستم تعلیق خودرو در بخش عقب از نوع مولتیلینک بوده و شاسی مستقل نیست.
بنابراین با توجه به پیشرانه توربوشارژ، شاسی غیر مستقل و تعلیق مولتیلینک، نباید انتظار آفرود با لوکانو L7 را به صورت سنگین داشت. اما اینکه کراساوور چینی لوکانو به سیستم تمام چرخ محرک مجهز است، میتواند برخی از انتظارات را برآورده کند. از سوی دیگر وجود امکاناتی همچون حالت رانندگی آفرود، ترمز اضطراری خودکار، دوربین 360 درجه میتواند تجربه بسیار متفاوتی در حوزه آفرود را به ارمغان بیاورد.
زوایای ورود و خروج لوکانو L7 در هنگام ورود به شیبها، مناسب بوده و پس از چندین ساعت تست و بررسی در پیست آفرودی آیلند، سپرهای جلو، عقب و زیربندی خودرو با زمین برخوردی نداشتند. بنابراین به صورت کلی باید گفت که لوکانو L7 از عهده مسیرهای آفرودی و شیبهای به نسبت سبک برمیآید. اما با توجه به اینکه شاسی مستقل نیست، نمیتوان انتظار آفرود سنگین با این کراساوور چینی را داشت.
آشنایی با لوکانو L7 پلاگین هیبرید
در حاشیه تست آفرود با لوکانو L7، این شرکت از دومین محصول خود با نام لوکانو L7 هیبرید هم پردهبرداری کرد. این خودرو در کنار موتور برقی، یک پیشرانه 1.5 لیتری بنزینی هم دارد که حداکثر قدرت تولیدی این دو پیشرانه روی هم رفته به 342 اسب بخار (255 کیلو وات) و 525 نیوتن متر میرسد. این قدرت برخلاف نسخه بنزینی از طریق گیربکس اتوماتیک (DHT) تنها به چرخهای جلو منتقل میشود.
ظرفیت باتریهای این کراساوور چینی 18.3 کیلو وات ساعت اعلام شده است که در حالت فول و به همراه مخزن سوخت 60 لیتری، پیمایش 1200 کیلومتری را میتواند برای خودرو به ارمغان بیاورد. با چرخه WLTP، مصرف سوخت ترکیبی لوکانو L7 پلاگین هیبرید 5.3 لیتر در هر 100 کیلومتر خواهد بود.
از لحاظ ظاهری، لوکانو L7 پلاگین هیبرید تقریباً هیچ تفاوتی با نسخه بنزینی خود ندارد، البته در نسخه هیبریدی از رینگهای مخصوص این خودروها استفاده شده که آیرودینامیک بهتری دارند و مصرف سوخت را نیز کاهش میدهند.
برخلاف بخش ظاهری، داخل کابین لوکانو L7 پلاگین هیبرید تغییرات بسیاری را نسبت به نسخه قبلی تجربه میکند. برای مثال همانند محصولات لوکس شرکت چری، اهرم تعویض دنده خودرو از کنسول میانی به قسمت پشت غربیلک فرمان منتقل شده و کلیدهای شیشه بالابر نیز به طرح متفاوتی درآمده است. همچنین روی داشبورد هم رگههای سفید رنگی به کار رفته که جذابیت کابین را دوچندان میکند.
برای بازکردن گالری، روی تصاویر کلیک کنید.
دیدگاه شما چیست؟