اخبار خودرو ایران

آخرین فرصت پرداخت مالیات خودروهای لوکس

دوشنبه - ۲۲ آبان ۱۴۰۲
خواندن 3 دقیقه

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، آخرین فرصت پرداخت مالیات دارندگان خودرو‌های لوکس و گران‌قیمت بالای سه‌میلیارد تومان را ۳۰ بهمن اعلام کرد.

به گزارش خودرونویس، مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، آخرین فرصت پرداخت مالیات دارندگان خودرو‌های لوکس و گران‌قیمت بالای سه‌میلیارد تومان را ۳۰ بهمن اعلام کرد.

شاهین مستوفی با بیان اینکه مطابق قانون، پایان بهمن آخرین فرصت پرداخت مالیات مالکان خودروهای لوکس است گفت: بعد از پایان این مهلت، هم به صورت پیامکی و هم از طریق سامانه‌های سازمان اطلاعات برگه مطالبه صادر، بارگذاری و به صورت الکترونیکی ابلاغ خواهد شد.

مستوفی افزود: بعد از شناسایی مالکان خودروهای لوکس و گرانقیمت یک کلمه و رمز عبور به صورت پیامکی برای افراد ارسال می‌شود که با این کدها می‌توانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی اینترنتی https://my.tax.gov.ir پرونده مالیاتی خودرا رویت و نسبت به انجام تکالیف قانونی اقدام کنند.

وی همچنین درباره تعداد خودروهای لوکس مشمول این قانون و میزان مالیات متعلق به خودروها گفت: امسال سازمان امور مالیاتی کشور از طریق ناجا اطلاعات حدود ۱۵۱هزار خودرو و ۲هزار و ۸۰۰میلیارد تومان مالیات از مالکان خودرو‌های لوکس و گران‌قیمت دریافت می‌کند.

5 از 1 رای

دیدگاه شما چیست؟