اخبار خودرو ایران
سفر جاده ای پرچالش با پرچمدار سدان های کرمان موتور

تست و بررسی کی ام سی J7 ؛ KMC J7 تنها لیفتبک صفر کیلومتر بازار

عکاس: متین نصیری
شنبه - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
خواندن 9 دقیقه
تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

کی ام سی J7 تنها لیفتبک صفر کیلومتر موجود در بازار ایران بوده که سال گذشته در همین روزها توسط کرمان موتور رونمایی شد. این خودرو در واقع همان سیهول A5 پلاس از برند جک بوده که در ایران با برند KMC عرضه می شود. در ادامه قصد تست و بررسی کی ام سی J7 (KMC J7) را به عنوان پرچمدار سدانهای کرمان موتور و تنها لیفتبک صفر کیلومتر بازار ایران داریم و یک سفر جاده ای پرچالش و متفاوت را با این خودرو داشته ایم.

کی ام سی J7 تنها لیفتبک صفر کیلومتر موجود در بازار ایران بوده که سال گذشته در همین روزها توسط کرمان موتور رونمایی شد. این خودرو در واقع همان سیهول A5 پلاس از برند جک بوده که در ایران با برند KMC عرضه می شود. در ادامه قصد تست و بررسی کی ام سی J7 (KMC J7) را به عنوان پرچمدار سدانهای کرمان موتور و تنها لیفتبک صفر کیلومتر بازار ایران داریم و یک سفر جاده ای پرچالش و متفاوت را با این خودرو داشته ایم.

 

ویدیو تست و بررسی کی ام سی J7

 

به گزارش خودرونویس، با وجود تمایل زیاد مشتریان برای خرید خودروهای شاسی بلند، برای اینکه بتوان توجه آنها را نسبت به یک خودروی سدان جلب کرد، نیاز است تا سدانی با طراحی جذاب و استایل خاص را به بازار عرضه کرد. کی ام سی J7 دقیقا همان سدانی بوده که از مرزهای طراحی سنتی فراتر رفته و سعی دارد با استایل خاص و طراحی خشن و اسپرت خود مشتری را به خود جذب کند. در ادامه با تست و بررسی کی ام سی J7 (KMC J7) با ما همراه باشید.

تست و بررسی کی ام سی J7

بررسی طراحی ظاهری کی ام سی J7

کی ام سی J7 یک سدان فستبک بوده که در چین توسط زیربرند شرکت خودروسازی جک JAC با نام سیهول Sehol A5 Plus عرضه شده که در ایران با برند KMC کی ام سی کرمان موتور تولید می شود. این خودرو یک سدان سایز متوسط سگمنت C لوکس با شخصیت اسپرت بوده که قطعا طراحی جذاب آن اولین قسمت این خودروست که شما را مجذوب خودش می کند. کی ام سی J7 دارای چراغ های تمام LED با گرافیک بسیار جذابی بوده که این چراغ ها توسط یک نوار LED سرتاسری که از زیر لبه کاپوت عبور کرده به یکدیگر متصل شده اند. ترکیب این چراغ های LED زیبا با جلوپنجره بزرگ و خطوط تیز سپر و ورودی های هوای تعبیه شده در قسمت های کناری چهره بسیار خشن و تهاجمی به این خودرو بخشیده است.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

کی ام سی J7 در نمای جانبی هم طراحی بسیار جذابی دارد. در نمای جانبی یک اولین چیزی که در خصوص این خودرو خودنمایی می کند فاصله بین دو محور زیاد و همچنین رینگ های 18 اینچی مشکی مات این خودرو بوده با شخصیت اسپرت کی ام سی KMC J7 مطابقت دارد. کی ام سی J7 یک سدان لیفتبک بوده و شیشه عقب با KMC J7 آغاز شده که به صورت سرتاسری دور تا دور این خودرو ادامه یافته است. این خط شخصیت در لبه صندوق عقب به شکل یک برآمدگی درآمده که مانند یک اسپویلر یکپارچه با درب صندوق بوده که زیبایی این خودرو را بیشتر کرده است.

تست و بررسی J7 KMC

گرافیک چراغ های LED عقب خودروی KMC J7 با چراغ های جلو کاملا هماهنگی داشته و در این قسمت نیز شاهد استفاده از چراغ های LED سرتاسری هستیم که امروزه به یک ترند در صنعت خودروسازی جهان تبدیل شده است. سپر عقب نیز مانند سپر جلو طراحی اسپرتی داشته و در دو گوشه آن مه شکن ها به صورت عمودی جانمایی شده اند. لازمه یک خودروی اسپرت خروجی های اگزوز واقعی در سپر عقب بوده و ماشین KMC J7 نیز دارای دو خروجی اگزوز بوده که به صورت مایل از دو طرف سپر عقب بیرون زده اند.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

بررسی داخل کابین KMC J7

کی ام سی J7 کرمان موتور کابینی با طراحی مینیمال، لوکس و مدرن با به نمایش می گذارد. داشبورد این خودرو کاملا دیجیتالی طراحی شده و در قسمت میانی آن یک نمایشگر دیجیتالی لمسی 10.4 نصب شده که عمده تنظیمات این خودرو از جمله سیستم تهویه به وسیله همین نمایشگر و کلیدهای لمسی جانمایی شده در کنار آن صورت می گیرند. در قسمت پایینی این نمایشگر نیز کلیدهایی به منظور میانبر تعبیه شده اند. در قسمت کنسول میانی تریم مشکی پیانویی اجرا شده که زیبایی کابین کی ام سی J7 را دوچندان کرده است.

کلید استارت/استاپ این خودرو در کنسول وسط تعبیه شده و در همین قسمت دو جالیوایی، شیفتر دنده الکترونیکی شیفت بای وایر، کلید ترمز پارک برقی و اتوهلد و همچنین پد شارژ بدون سیم تلفن همراه جانمایی شده است. با توجه به اینکه اتصال مکانیکی بین شیفتر دنده با گیربکس وجود ندارد، کنسول میانی به صورت شناور طراحی شده و در زیر آن فضایی برای قرار دادن اشیا و وسایل به همراه پورت USB و خروجی برق فندکی تعبیه شده است.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

تودزوی KMC J7 کرمان موتور به صورت ترکیبی از چرم مصنوعی و پارچه اجرا شده که بسیار زیبا و با کیفیت به نظر می رسد. رویه داشبورد از جنس پلاستیک شبه چرم بوده و در قسمت میانی داشبورد تودوزی پارچه ای مشابه با صندلی ها به همراه نورپردازی زیبایی اجرا شده است. همین تریم پارچه ای در رودری های کی ام سی J7 نیز دیده می شود.

در مقابل راننده یک غربیلک فرمان D شکل قرار دارد که روی آن کلیدهای کنترلی مربوط به کروز کنترل و سیستم صوتی قرار دارد. در پشت این فرمان نیز یک نمایشگر دیجیتالی 7 اینچی قرار دارد که گرافیک آن در 3 حالت مختلف تنظیم می شود. بالای سر سرنشینان یک سانروف پانورامیک قرار داشته که البته ابعاد آن مقداری نسبت به سانروف های پانورامیک دیده شده کوچکتر بوده. ولی فضایی دلنشین و لوکس را برای کابین این خودرو به ارمغان آورده است. در ردیف عقب به لطف فاصله بین دو محور زیاد کی ام سی J7  فضای پا بسیار خوبی را شاهد هستیم و فضای سر نیز برای افراد بلند قد محدودیتی ندارد. در همین قسمت دو پورت شارژ USB در زیر دریچه های سیستم تهویه این خودرو جانمایی شده اند.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

بررسی مشخصات فنی کی ام سی J7

کی ام سی J7 کرمان موتور قدرتمندترین محصول حال حاضر این خودروساز وطنی در سگمنت خودروهای سواریست. این خودرو دارای یک موتور 1.5 لیتری چهار سیلندر با سیستم تزریق مستقیم سوخت GDI بوده که قادر به تولید 172 اسب بخار قدرت در دور 5500 و 280 نیوتن متر گشتاور در دور 1800 تا 3500 است. این نیرو توسط یک گیربکس اتوماتیک شش دنده دو کلاچه wet با شیفتر دنده در پشت فرمان به چرخ های جلو منتقل شده و عملکرد خوبی را برای این سدان لیفتبک چینی 1485 کیلوگرمی رقم می زند.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

کی ام سی J7 طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب معادل 4780، 1820 و 1492 میلی متر داشته و فاصله بین دو محور آن نیز 2770 میلی متر اعلام شده است. این خودرو در اکسل جلو دارای سیستم تعلیق مکفرسون و در اکسل عقب دارای تعلیق مولتی لینک است.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

تست و بررسی KMC J7 (کی ام سی J7)

کی ام سی J7 موتور و گیربکسی مشابه با جک S5 جدید TGDI و همچنین کی ام سی K7 کراس اوور دارد. به همین جدید پیش زمینه ای نسبت به عملکرد موتور و گیربکس این خودرو داشتیم. ولی باید اعتراف کنیم که شتابگیری اولیه در این خودرو بهتر از دو کراس اوور نامبرده بوده و عملکرد آن در شتابگیری اولیه لبخند رضایت را بر لبان شما می نشاند. هماهنگی موتور و گیربکس در شروع حرکت کاملا مناسب بوده در در هنگام شروع حرکت تاخیر چندانی را برای پدال گاز مشاهده نکردیم.

یکی از نکاتی که در تست و بررسی کی ام سی J7 به آن پرداختیم، بررسی عملکرد سیستم تعلیق بود. با توجه به ماهیت اسپرت این خودرو، باید اظهار کنیم که نباید نرمی مشابه با سدان های خانوادگی بی روح را برای این خودرو متصور باشیم. در واقع عملکرد تعلیق KMC J7 در سواری جاده ای نرم و راحت و رضایتبخش است. اما در دست اندازها مقداری کوبش را از تعلیق شاهد هستیم که این خشکی و سفتی در دست اندازها لازمه یک خودروی اسپرت است. البته باید اظهار کنیم که به هیچ عنوان این خشکی تعلیق آزاردهنده نیست.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

تست شتاب و ترمز کی ام سی J7 (KMC J7) را با دستگاه درگی اندازه گیری کردیم. در این تست که در هوای گرم 40 درجه ای انجام شده، دو سرنشین داخل خودرو قرار داشته و سیستم تهویه نیز خاموش بوده است. بهترین تایمی که موفق به ثبت آن شدیم، 10.14 ثانیه بود که این خودرو موفق شد از حالت سکون به مرز 100 کیلومتر بر ساعت برسد. البته که اگر از بنزین سوپر و اکتان در باک استفاده می کردیم و هوا مقداری خنکتر بود، امکان ثبت تایم صفر تا 100 بهتر ممکن بود. تست ترمز 100 به صفر نیز با کوبش کامل روی پدال ترمز انجام شده که طی کمتر از 49 متر خودرو متوقف شد. عملکرد ترمز این خودرو را می توان معمولی دانست که البته در صورت استفاده از تایر خارجی می توان شتاب و ترمز بهتری داشت.

یکی از نکات منفی که در تست و بررسی KMC J7 مطرح کردیم، تاخیر پدال گاز در شتابگیری ثانویه بود. به عبارتی پس از فشردن پدال گاز کمتر از دو ثانیه برای معکوس دادن گیربکس و شتابگیری با تمام قدرت زمان نیاز بود. البته این موضوع می تواند به دلیل گرمای هوا، کیفیت پایین سوخت، مپ موتور و گیربکس و … باشد. البته در شرایطی که گیربکس روی حالت تعویض دنده دستی قرار داشته باشد، این تاخیر پدال گاز به مراتب کمتر و نامحسوس می شود. بدین ترتیب زمانیکه رانندگی اسپرت تر می خواهید با این خودرو داشته باشید، می توانید حالت تعویض دنده دستی را فعال کنید و با شیفترهای پشت فرمان یا کنسول میانی به تعویض دنده ها اقدام کنید.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

شتابگیری ثانویه کی ام سی J7 کاملا رضایتبخش بوده و خودرو در سرعت های بالا کاملا پایدار و بی صداست و حس دلهره ای به سرنشینان و راننده وارد می شود. به دلیل ارتفاع زیاد این خودرو شاید تصور کنید که مقداری رولینگ بدنه را تجربه می کنید یا پایداری خودرو در پیچ ها شاید چندان مناسب نباشد. اما در تست و بررسی کی ام سی J7 بیان کردیم که علیرغم ارتفاع زیاد و فاصله بین دو محور زیاد، این خودرو هندلینگ بسیار خوبی دارد و در پیچ ها ESP به موقع وارد مدار شده و کاملا عملکرد مناسبی از خود نشان می دهد که در خور یک سدان اسپرت است.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

امکانات ایمنی و رفاهی کی ام سی J7

امکانات ایمنی و رفاهی کی ام سی J7 شامل شش کیسه ایمنی هوا، ترمز پارک برقی، سیستم ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، دوربین دید 360 درجه، سنسور دنده عقب، اتوهلد، پایش فشار باد تایرها، سیستم کنترل کشش، سنسور باران، سنسور نور، ترمز کمکی اضطراری، کنترل پایداری الکترونیکی، سانروف پانورامیک، ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، آینه های جانبی تاشونده گرمکن دار، فرمان برقی، کروز کنترل، تنظیم برقی صندلی راننده به همراه گرمکن، کول باکس، فرمان با قابلیت تنظیم در سه حالت اسپرت، استاندارد و کامفورت، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با پنل لمسی، شارژر وایرلس، سیستم صوتی با 8 بلندگو، نمایشگر دیجیتالی 7 اینچی پشت فرمان، نمایشگر دیجیتالی 10.4 اینچی میان داشبورد، مد رانندگی اکو و اسپرت و شیفتر دنده در پشت فرمان است.

تست و بررسی کی ام سی J7 KMC J7

رقبا

کی ام سی J7 در حال حاضر تنها سدان لیفتبک بازار ایران و بزرگترین سدان صفر کیلومتر کشور است. از نظر محدوده قیمتی خودرو فونیکس آریزو 6 پرو و ریسپکت بهمن موتور را می توان رقیب این خودرو دانست. البته که در آینده رقیب وارداتی قدرتمندی به نام دانگ فنگ شاین مکس نیز در مقابل این خودرو قرار می گیرد.

 

نویسنده: یحیی دادگر
4.9 از 10 رای

دیدگاه شما چیست؟