گروه بهمن در نمایشگاه حمل و نقل و توسعه خدمات شهری ۱۴۰۱ واقع در شهر آفتاب با تمام زیرمجموعه های خود شرکت کرده است. در این رویداد، مینی ون اینرودز بهمن موتور در نسخه مسافری به همراه موتور DS200 ایران دوچرخ رونمایی شده و در کنار آنها تمامی محصولات تجاری گروه بهمن از زیربرندهای بهمن دیزل، بهمن موتور، سیبا موتور، اسنا و ایران دوچرخ حضور داشتند.
به گزارش خودرونویس، بیوک علیمرادلو مدیرعامل گروه بهمن در خصوص اقدامات این شرکت در زمینه توسعه حمل و نقل و خدمات درون شهری اظهار کرد که در زمان رونمایی نسخه باری مینی ون اینرودز بهمن موتور، بسیاری از شرکت ها از ابراز تمایل برای خرید نسخه مسافری اینرودز کردند. به همین جهت بهمن موتور تصمیم گرفت که با توجه به نیاز مشتریان نسخه مسافری مینی ون اینرودز بهمن موتور را در نمایشگاه حمل و نقل و خدمات شهری رونمایی کند. نسخه مسافری مینی ون اینرودز با در نظر گرفتن راننده دارای ۹ صندلی بوده که البته ممکن است بهمن موتور نسخه ۸ نفره این خودرو را نیز عرضه کند تا سوار و پیاده شدن مسافران و همچنین جا به جایی آنها درون کابین ساده تر شود.
علیمرادلو اظهار کرد که مینی ون اینرودز در نسخه مسافری با توجه به فضای داخلی، تعداد صندلی ها و ارگونومی داخل برای استفاده های مختلف اعم از سرویس ها، تاکسیرانی و جا به جایی مسافر در مسیرهای نزدیک کاملا مناسب است.
مدیرعامل گروه بهمن از تولید و عرضه اتوبوس ۱۲ متری در شرکت اسنا خبر داد و اظهار کرد که به زودی شرکت اسنا محصولات جدیدی را اعم از اتوبوس ۱۸ متری آکاردئونی، اتوبوس ۹ متری و اتوبوس برقی را رونمایی خواهد کرد. وی در ادامه عرضه کرد که اتوبوس ۱۸ متری اسنا در نمایشگاه بعدی معرفی خواهد شد و در خصوص اتوبوس برقی اسنا هم اظهار کرد که این شرکت تمام زیرساخت های لازم برای استفاده اعم از شارژر و ایستگاه شارژ را نیز برای این اتوبوس برقی عرضه می کند.
مدیرعامل گروه بهمن اظهار کرد امسال کامیونت فورس اولین سال عرضه خود به بازار را در مدل های ۶ تن تک کابین، ۶ تن خوابدار و ۸.۵ تن خوابدار تجربه می کند که تیراژ تولید آن افزایش یافته و استقبال خوبی از آن در بازار شده است. وی از سیستم رفع عیب در گروه بهمن خبر داد و اظهار کرد هر خودرویی که وارد شبکه تعمیرات شده، ایراد آن به سطوح بالای شرکت مخابره شده و شبکه کیفی این شرکت به منظور رفع عیب و بهبود کیفی اقدام می کند.
علیمرادلو از دریافت استاندارد و مجوز حمل بارهای خطرناک و کاربری ADR برای کامیون کشنده امپاور خبر داد و اظهار کرد که این کشنده با کاربری حمل سوخت و محموله های خطرناک نیز از این پس عرضه می شود. مدیرعامل گروه بهمن در ادامه صحبت های خود از عرضه کامیونت فورس ۱۲ تن و کامیون ۱۸ تن BD300 در آینده نزدیک خبر داد.
با توجه به سیاست گروه بهمن برای تولید وانت های شاسی مستقل در بهمن دیزل، در گام اول خط تولید وانت کارا از بهمن موتور به بهمن دیزل در قزوین منتقل شد و حال هم خط تولید پیکاپ کاپرا از بهمن موتور به بهمن دیزل منتقل شده است. بیوک علیمرادلو اظهار کرد که با توجه به اقدامات زیرساختی صورت گرفته، قطعا در شش ماه دوم سال تیراژ خوبی را در تولید وانت در بهمن دیزل تجربه خواهیم کرد. علیمرادلو از انتقال خط شاسی سازی گروه بهمن از تهران به قزوین با اتکا به توان متخصصین داخلی در کمترین زمان خبر داد.
مدیرعامل گروه بهمن از استقبال زیاد مشتریان از خرید محصولات تجاری برند فاو FAW چین خبر داد و اظهار کرد که کامیون کشنده ۴۶۰ و ۵۵۰ اسب بخاری فاو سیبا موتور به همراه کامیونت های جدید فاو در سال آینده به بازار عرضه می شوند. وی اظهار کرد که سیبا موتور در شش ماه ابتدایی سال جاری رکورد تولید سال گذشته را شکسته و تا پایان سال تیراژ تولید ۱۴۰۱ سیبا موتور ۲.۵ برابر سال گذشته خواهد بود.
حسین خضری مدیرعامل بهمن دیزل در خصوص توسعه ساخت داخل محصولات این شرکت اظهار کرد که از شهریور ماه خط بدنه سازی کامیونت فورس در بهمن دیزل راه اندازی شده که به موجب آن میزان داخلی سازی این محصول به بیش از ۲۰ درصد رسیده است. تا پیش از این بدنه کامیونت فورس به صورت کامل وارد می شد. خضری اظهار کرد که همین رویکرد برای کامیون کشنده امپاور هم در نظر گرفته شده و بدنه سازی کشنده امپاور در سه ماه پایانی سال جاری در قزوین آغاز می شود. وی همچنین از توسعه خطوط رنگ، بدنه سازی و انبارهای بهمن دیزل خبر داد که نتیجه آنها کاهش هزینه تولید، افزایش بهره وری و بهبود کیفیت محصولات است.
خضری مدیرعامل بهمن دیزل در زمینه فرصت های شغلی ایجاد شده بیان کرد که تعداد پرسنل بهمن دیزل در فروردین ۱۴۰۰ تعداد ۶۳۸ نفر بود که اکنون تعداد پرسنل این شرکت به ۱۸۳۰ نفر رسیده است.
بیوک علیمرادلو مدیرعامل گروه بهمن از گواهی اسقاط به عنوان معضلی برای افزایش تیراژ تولید، دریافت پلاک و تحویل محصول به مشتری خبر داد و اظهار کرد که قطعا پشت این موضوع گواهی اسقاط رانت وجود داشته و این رویکرد باعث شده که خودروهای بسیاری در پارکینگ های خودروسازان وجود داشته باشد که امکان تحویل به مشتری نداشته و شرکت بابت تاخیر پیش آمده جریمه پرداخت می کند.
جلیل هاشمی مدیرعامل اسنا اظهار کرد که خودروهای تجاری به صورت تضمین خرید تولید می شوند. به عبارت دیگر خودروهای تجاری از جمله اتوبوس ابتدا فروخته شده و سپس تولید می شوند. وی اظهار کرد که مشتری اتوبوس عمدتا شهرداری ها و سازمان دهیاری ها هستند و باید تولید اتوبوس در قبال تضمین خرید صورت گیرد. جلیل هاشمی در ادامه گفت با وجود اینکه قول های متعددی از سمت شهرداری تهران و سایر شهرداری ها در خصوص قرارداد تضمین خرید اتوبوس داده شده، ولی تا به این لحظه هیچ یک عملی نشده است. این در حالی بوده که شرکت اسنا قادر به تولید هر آنچه نیاز سیستم حمل و نقل کشور بوده است. مدیرعامل شرکت اسنا اظهار کرد که بارها شهرداری ها نداشتن بودجه و پول را بهانه ای برای منعقد نکردن قرارداد تضمین خرید کرده اند، ولی آیا واردات اتوبوس های کارکرده و دست دوم پول نمی خواهد که برخی از شهرداری ها انجام داده اند؟
آرمان موسوی مدیرعامل ایران دوچرخ اظهار کرد که بازار موتورسیکلت با توجه به فعالیت ۴۳ شرکت و عرضه ۱۵۰ محصول بسیار رقابتیست. ایران دوچرخ قدیمی ترین تولیدکننده موتورسیکلت در ایران بوده و اولین تولید کننده موتورسیکلت برقی در ایران است که در این دوره نمایشگاه حمل و نقل موتورسیکلت DS200 با موتور تک سیلندر ۲۰۰ سی سی را رونمایی کرده که دارای کمک های تنظیم شونده عقب، استارت دکمه ای و پورت شارژ USB است. موسوی همچنین از عرضه چهار موتور برقی در آینده نزدیک خبر داد که بدنه آنها طراحی و تولید شده که یکی از آنها جزو موتورسیکلت های کار بوده که بدین ترتیب سرویس های خدماتی نیز می توانند از موتورسیکلت برقی استفاده کنند. ایران دوچرخ همچنین دو موتور چهارچرخ ATV با حجم موتور ۵۰۰ و ۸۰۰ سی سی را در این نمایشگاه آورده بود و در آینده نیز قصد رونمایی موتورچهار چرخ ATV با حجم موتور ۲۰۰ و ۲۵۰ سی سی را دارد.
دیدگاه شما چیست؟