اخبار خودرو جهان
دو دیفرانسیل با قابلیت بازیابی انرژی

دی‌اس 7 کراس ‌بک E-Tense را بیشتر بشناسید

چهارشنبه - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
خواندن 3 دقیقه
دی اس

DS 7 کراس‌ بک که E-Tense نام دارد در واقع به نوعی بیانگر آینده محصولات هیبریدی و الکتریکی DS است و بیشینه قدرت پیشرانه هیبریدی DS7 E-Tense 296 اسب‌بخار بوده که این قدرت به هر چهار چرخ این خودرو منتقل می‌شود. با درنظرگرفتن سیکل WLTP این خودرو قادر است تا بیشینه مسافت 50 کیلومتر را در حالت تمام الکتریکی طی کند.

به گزارش پایگاه خبری خودرونویس، قلب تپنده دی‌اس 7 E-Tense یک پیشرانه 1.6 لیتری توربوشارژ با بیشینه قدرت 196 اسب‌بخار و دو پیشرانه 107 اسب‌بخاری الکتریکی است. وظیفه انتقال قدرت این سیستم هیبریدی بر عهده یک جعبه دنده هشت سرعته خودکار است. این سیستم در مجموع قادر به تولید بیشینه قدرت 296 اسب‌بخار و بیشینه گشتاور 450 نیوتن‌متر است. با این مشخصات این کراس‌اوور تنها 6.5 ثانیه زمان نیاز دارد تا از حالت سکون به مرز 100 کیلومتر بر ساعت دست یابد.

این پیشرانه هیبریدی در هر کیلومتر کمتر از 50 گرم کربن دی اکسید تولید می‌کند. در حالت تمام الکتریکی این خودرو قادر است تا به بیشینه سرعت 136 کیلومتر بر ساعت دست یابد و بیشینه مسافت 50 کیلومتر را طی کند. پس از اتمام شارژ باتری پیشرانه الکتریکی؛ پیشرانه بنزینی به طور خودکار وارد مدار شده و خودرو به مسیر خود ادامه می‌دهد. با توجه به سابقه دی‌اس در مسابقات فرمول E، این شرکت سیستم بازیابی انرژی را روی دی‌اس 7 E-Tense نیز نصب کرده تا با کاهش سرعت، انرژی جنبشی به صورت انرژی الکتریکی در باتری‌ها ذخیره شود. در صورت اتصال به شارژری 13 آمپر، حدود هشت ساعت برای شارژ کامل باتری این خودرو زمان لازم است. اما در صورتی که به شارژر دیواری 32 آمپر 6.6 کیلووات این خودرو متصل شود، در مدت دو ساعت باتری این خودرو شارژ می‌شود.

دی اس 7

دی اس بیان کرده که برخلاف بسیاری از خودروهای هیبریدی که به دلیل نصب باتری‌ها، از فضای کابین کاسته می‌شود، در این خودرو به دلیل نصب باتری‌ها در کف اتاق، فضای بار و سرنشینان در داخل کابین کاسته نشده و DS 7 E-tense همانند نسخه جلو محرکش، جادار و راحت است.این تریم جدید فقط به پیشرانه هیبریدی جدید محدود نمی‌شود. بلکه دی اس برای این خودرو رینگ‌های 19 اینچی جدید و رنگ طوسی کریستال را عرضه کرده است.

 

DS7 کراس بک سری در میان سرها

به طور کلی محصولات شاخص در کلاس کراس ‌اورهای لوکس، بیشتر با برندهای خوشنام آلمانی و مدل های ساخت کمپانی های مرسدس بنز و ب ام و شناخته می‌شود. اما در سال‌های اخیر، حضور چشمگیر برندهای ژاپنی، مانند لکسوس، اینفینیتی و آکورا در بازارهای جهانی را نیز شاهد بوده ایم .

دی اس 7 کراس بک

در چنین شرایطی انتظار دیدن یک محصول جدید و بلندپرواز جدید در این کلاس شاید کمی غیرطبیعی جلوه کند. زیرا تولید خودروهای لوکس، به طور طبیعی نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین، کنترل کیفیت دقیق و دارای فرآیند‌ تولید زمان‌بر است و در عین حال چالش های متعددی را برای خودروسازان ایجاد خواهد کرد. نباید فراموش کرد که جلب اعتماد خریدار متمول و کسب درآمد از فروش یک محصول گران‌قیمت نیز به خودی خود نیازمند بازاریابی تخصصی و تبلیغات خلاقانه، هوشمندانه و پرهزینه است.

 

DS7 کراس بک خودرو تشریفاتی امانوئل مکرون

اگرچه این کمپانی فرانسوی قدمت بسیار زیادی ندارد اما محصول کراس‌اور دی‌اس 7 کراس‌بک زمانی که در نمایشگاه ژنو سال ۲۰۱۷، رونمایی شد سر و صدای زیادی به پا کرد. این خودرو، براساس پلتفرم EMP2 طراحی شده که در ۱۲ محصول متفاوت گروه پژو، سیتروئن و اوپل، از جمله 3008، 5008 و C5 ایرکراس نیز از آن بهره برده می شود. فروش جهانی خودرو دی‌اس 7 کراس بک برای سال ۲۰۱۸ برنامه‌ریزی شده بود، اما قبل از ان کمپین های تبلیغاتی مبتکرانه ای در کشورهای مختلف دنیا از سوی این خودروساز فرانسوی دنبال شد که بسیاری از ذهن ها را به سمت خود معطوف می کرد. این کمپین ها آنچنان پرقدرت پیش رفت که یک نسخه مخصوص از این خودرو استفاده‌ی تشریفاتی امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به کار گرفته شد تا به نوعی جنگ صنعتی فرانسه و آلمان در صنعت خودروسازی نمود بیشتری پیدا کند.

 

طراحی DS7 کراس بک

اگرچه شرکت خودروسازی دی‌اس، در سال ۲۰۰۹ تشکیل شد، اما به سرعت توانست با تولید محصولات مدرن و پیشرفته از سال ۲۰۱۳ سری در میان سرها درآورد و خود را مستقل از شرکت خودروسازی سیتروئن معرفی کند. از سوی دیگر نسل جدید خودروهای دی‌اس، با طراحی ساختارشکنانه و جذاب‌تر نسبت گذشته، در مدل‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ عرضه شدند. این در حالی است که با مقایسه‌ آن‌ محصولات با مدل دی‌اس 7، به سهولت می توان بلوغ و پیشرفت در این خودروساز فرانسوی را مشاهده کرد.

آنچه در ظاهر هویداست گویای این واقعیت است که زبان طراحی این خودروساز فرانسوی با حالت شش‌ضلعی جلوپنجره و ادوات کروم جانبی، همراه چراغ‌های کشیده و کریستال‌های داخل آن، در دی‌اس 7 ارتقا پیدا کرده، ضمن اینکه در عین لوکس بودن، حسی اسپرت و انتقام جویانه را جلوه می کند.

دی اس 7

بررسی بیشتر این محصول نشان می دهد که در نمای رو‌به‌رو، چهره‌ تهاجمی دی‌اس 7 با چراغ‌های نسبتا باریک و هالوژن‌های سه‌گانه تعریف شده که در نوع خود منحصر به فرد محسوب می شود. کریستا‌ل‌های مربعی شکل با قابلیت گردش دورانی پیرامون محور عمودی، ابتکار جذابی در این کراس‌اور محسوب می شود که تا حدودی همانند نمونه‌های به کار رفته در بوگاتی شیرون، عمل می‌کند.

از طرفی کاسه چراغ نیز، در دو بخش تعریف شده و در گوشه‌ها، متفاوت به نظر می رسد، درحالی که با کمی  فرورفتگی نسبت به بدنه و ادوات کروم اطراف خود، حس اسپرت بودن را بیشتر القا می کند. همین ویژگی در مقایسه با دیگر شاسی‌بلندهای دنیا نشان می دهد که دی‌اس 7 دارای قطعات براق بیشتری بوده و البته می‌توان حالت شمشیری این قطعات کروم را، شبیه به نسل جدید تویوتا لندکروزر ۲۰۱۷ارزیابی کرد، اما با تمرکز بیشتر بر بخش هایی همچون زیر چراغ و داخل سپر، نمایی خیره کننده برای کراس‌اور فرانسوی فراهم شده است.

جلوپنجره‌ی شش ضلعی دی‌اس 7، با کروم در بر گرفته شده و لوگوی درشت سازنده را در مرکز خود گنجانده است. در عین حال ظاهر شبکه ای دلنشین و چهارگوش در نمای داخلی جلوپنجره به خوبی جلوه می کند که پیش از این مشابه آندر ظاهر خودروهای لوکس کلاسیک، مانند بنتلی دیده شده است. سپر خودرو نیز به نسبت پهن تر به نظر می رشد و از قسمت پایین چراغ تا نزدیک زمین به صورت فلزی و هم‌ر‌نگ بدنه طراحی شده است.

دی‌اس 7 کراس‌بک E-Tense

در عین حال بخش محدودی از پایین سپر دی اس 7 کراس بک، قطعات پلاستیکی به همراه قطعه‌ای نقره‌ای رنگ دارد، اما حالت کراس‌اورهای ارزان‌قیمت و معمولی را تداعی به مشتری القا نمی کند. از سوی دیگر حسگرهای مربوط به ترمز خودکار اضطراری و مجرای هدایت هوا به سمت پیشرانه، در پایین سپر خودرو دیده می شود و به همین دلیل، فضای چندان مناسبی برای نصب پلاک خودرو به جای نگذاشته است.

 

معرفی شرکت خودروسازی دی اس

اما اگر بخواهیم یک معرفی اجمالی از این کمپانی فرانسوی ارائه دهیم باید بگوییم که برند دی اس  DS Automobiles به عنوان زیر مجموعه‌ لوکس و از نظر برخی ها پریمیوم سیتروئن فرانسه معرفی مش شود و در قامت یک خودروساز در سال ۲۰۰۹ پا به عرصه گذاشته است. این شرکت خودروسازی از سال ۲۰۱۴ به‌عنوان یک شرکت مستقل فعالیت خود را دنبال کرده تا به‌عنوان یک عضو در گروه خودروسازی پژو – سیتروئن با نام اختصاری  PSA، شناخته شود.

برای بسیاری از علاقه‌مندان مدل‌های کلاسیک، نام DS چندان جدید و کم‌سابقه نیست، زیرا یادآور یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین محصولات سیتروئن به ‌نام «دوشو»یا همان  تلفظ فرانسوی DS در سال‌های ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵ است. در حال حاضر هفت مدل متنوع در سبد DS حضور دارند که با فروش بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه در سال‌، یک آمار قابل قبول برای این برند نوپا محسوب می‌شوند. برند DS، همانند لکسوس در تلاش است تا فراتر از شرکت مادر حرکت کند و با کیفیت بالاتر نسبت به سیتروئن، طیف مشتریان متمول را جذب خود کند. به گونه ای که تا زمان حضور در بازار ایران نیز توانست به چنین هدفی دست پیدا کند. اما اینکه بخواهد به پای برندهای پریمیوم و یا حتی لاکچری جهان نزدیک کند راه بسیار طولانی و سختی در پیش دارد.

 

5 از 1 رای

دیدگاه شما چیست؟