شرکت ابرخودروساز ایتالیایی برتون بار دیگر با ابرخودرو GB110 به میادین بازگشته است. تنها 33 دستگاه از ابرخودرو برتون Bertone GB110 تولید خواهد شد. این اولیه پروژه مالکان جدید شرکت برتون یعنی مائورو و ژان فرانک ریچی محسوب می شود.
مشخصات فنی ابرخودرو برتون GB110
به گزارش خودرونویس، شرکت برتون Bertone هنوز حجم دقیق پیشرانه ابرخودرو GB110 را اعلام نکرده. ولی این کمپانی ادعا کرده که موتور ابرخودرو برتون GB110 قادر به تولید 1100 اسب بخار قدرت و 1100 نیوتن متر گشتاور است. این پیشرانه که هنوز هیچ چیزی از حجم و تعداد سیلندر آن نمی دانیم قادر است تا 8400 دور بر دقیقه گاز بخورد.
شرکت برتون پیشرانه ابرخودرو GB110 را از سوخت حاصل از بازیافت بطری های پلاستیکی و زباله های پلاستیکی تامین می کند. برتون این سوخت را از مواد تبدیل مواد و ضایعات پلاستیکی به پلی کربنات و سپس به سوختی تبدیل می کند که این پیشرانه می توان با آن فعالیت کند! این شرکت هنوز بیان نکرده که چه مقدار از این سوخت قابل احتراق را برای هر ابرخودرو برتون GB110 فراهم می کند.
طبق ادعای کمپانی سازنده، ابرخودرو برتون Bertone GB110 قادر است طی 2.79 ثانیه از حالت سکون به مرز 100 کیلومتر بر ساعت دست یابد و طی 6.79 ثانیه از حالت سکون به سرعت 200 کیلومتر بر ساعت می رسد و طی 14 ثانیه هم قادر به عبور از مرز 300 کیلومتر بر ساعت است. نهایت سرعت قابل پیمایش ابرخودرو برتون GB110 هم 380 کیلومتر بر ساعت ذکر شده است.
نیروی تولیدی موتور 1100 اسب بخاری برتون GB110 توسط گیربکس هفت سرعته به چرخ ها منتقل می شود که البته برتون مطلبی در خصوص دستی یا اتوماتیک بودن این گیربکس ذکر نکرده است. این را می دانیم که نیروی موتور توسط گیربکس به هر چهار چرخ منتقل می شود.
برتون در مورد شاسی ابرخودرو GB110 هم اطلاعات زیادی منتشر نکرده و صرفا ادعا کرده که روی شاسی یک ابرخودرو آلمانی این خودرو را توسعه و طراحی کرده است. این خودرو در جلو و عقب روی سیستم تعلیق دوبل جناغی سوار شده و دمپرهای آن قابلیت تنظیم در چهار حالت و جهت را دارند.
ظاهر ابرخودرو برتون GB110
برتون اظهار کرده که در طراحی ابرخودرو Gb110 از دیگر محصولات این برند در دهه 1960 و 70 و 80 که طراحی تهاجمی و گوه شکلی داشتند الهام گرفته است. یکی از این محصولات لانچیا استراتوس HF Zero کانسپت بوده که البته هیچ گاه تولید نشد. لولای درب ها به نوعی طراحی شده تا رو به بالا باز شوند که این هم در بسیاری از ابرخودروهای ایتالیایی از سالها قبل دیده شده است. در قسمت عقب هم دو خروجی اگزوز ذوزنقه شکل طراحی شده است.
هنوز هیچ عکسی از داخل کابین ابرخودرو GB110 به همراه ویژگی های آن منتشر نشده است. تنها رندرهای منتشر شده از این خودرو در زمانی که درب ها باز بوده نمایی از داخل کابین را نشان می دهند و تا حدودی مشخص است که راننده و سرنشین با یک کنسول میانی مرتفع از یکدیگر جدا شده اند.
دیدگاه شما چیست؟