گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آذر ۱۴۰۰

یکشنبه - ۳ بهمن ۱۴۰۰
خواندن 3 دقیقه
گزارش-ارزشیابی-کیفی

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به عنوان نهاد بازرسی مورد تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت، بخش عمده مسئولیت ارزشیابی کیفی خودروها در کشور را برعهده دارد. این شرکت نتایج این ارزشیابی را ضمن مقایسه با اهداف کیفی تعیین شده برای هرخودرو، براساس جدول سطوح کیفیت و حدود مجاز مصوب نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد.

به گزارش خودرونویس،گزارشی که از این بررسی‌ حاصل می‌شود را هرماه به وزارت صمت ارائه می‌کند. فرآیند ارزشیابی کیفی خودروها به منظور آگاهی از تمام ایرادات موجود در خودرو به وسیله هدایت آدیت به کشف عیوب عملکردی و تاثیر حداکثری ایرادات ایمنی طراحی شده است. گفتنی است در ارزشیابی کیفی، خودرو از نظر عیوب ظاهری و عملکردی مورد بازرسی قرار می‌گیرد.

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران مطابق دستورالعمل‌های موجود، خودروهای داخلی را در پنج دسته قیمتی، مورد بررسی قرار داده و بسته به سطح کیفی و البته میزان رضایت مشتریان، بین ۱ تا ۵ ستاره کیفی را به آنها اختصاص می‌دهد. هدف اصلی از این گزارش، ارتقا کیفیت خودروها، افزایش رضایت مشتریان و ایجاد رقابت مثبت بین خودروسازها است.

در ادامه گزارش ارزشیابی کیفی خودروها در آذر ۱۴۰۰ مشاهده می‌کنید.

 

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش وانت

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش سواری


در این بخش دناپلاس توربو با گیربکس اتوماتیک محصول ایران‌‌‌خودرو و دو محصول بهمن موتور یعنی دیگنیتی و فیدلیتی توانسته‌‌‌اند ۵ ستاره کیفی را دریافت کنند، ۹ محصول نیز توانسته‌‌‌اند در آذر ماه ۴ ستاره کیفی را کسب کنند.

۲۱ محصول نیز از میان ۳۴ خودرویی که طی سومین ماه از فصل پاییز امسال مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته‌‌‌اند، سه ‌‌‌ستاره کیفی را از آن خود کرده‌‌‌اند. با توجه به حضور MVM S۳۳ در گزارش کیفی آذرماه سال‌جاری، شاهد حضور یک خودروی دو ستاره در گزارش کیفی یاد شده هستیم. طبق گزارش منتشره در آذر ماه همچنان در کلاس قیمتی یک، تنها نام تیگو۷ به چشم می‌‌‌خورد که سه ستاره کیفی دارد.

در دسته قیمتی دو نیز با ۱۰ خودرو روبه‌‌‌رو هستیم که همه آنها را چینی‌‌‌های مونتاژی تشکیل می‌دهند. در این کلاس خودرویی محصولات خودروسازان خصوصی به نوعی دست بالا را دارند. همان‌طور که ذکر شد دیگنیتی و فیدلیتی توانسته‌اند ۵ ستاره کیفی را کسب کنند. هایما مدل S۷ محصول ایران‌‌‌خودرو و SWM G۰۱ F محصول سیف‌خودرو توانسته‌اند چهار ستاره کیفی به دست بیاورند.

SWM G۰۱ دیگر محصول سیف‌خودرو که در گزارش آبان ماه حضور داشت در این گزارش غایب است. باقی اعضا به جز MVM X۳۳S که دو ستاره کیفی را بر سینه دارند مانند گزارش پیشین سه ستاره باقی مانده‌‌‌اند. جک، در مدل‌‌‌های S۵ و S۳ جزو سه ستاره‌‌‌های این کلاس قیمتی حساب می‌شوند.

در آذر امسال خودروی کوییک با گیربکس اتوماتیک از این جمع حذف شد. بنابراین اعضای این کلاس قیمتی در آذرماه شامل تیبا ۲، کوییک، کوییکS، کوییک R، کوییک پارس‌‌‌خودرو، ساینا کاشان و تیبا صندوقدار می‌شود. در میان محصولات یاد شده کوییک و کوییک S و کوییک پارس‌خودرو توانسته‌‌‌اند ۴ ستاره کیفی را کسب کنند.

جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سبک

 

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سنگین

جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سنگین

 

تعریف سطوح کیفی خودروها

 

5 از 1 رای

دیدگاه شما چیست؟