اخبار خودرو جهان
محصول مشترک وولینگ و جنرال موتورز

وولینگ استارلایت S با پیشرانه های الکتریکی و هیبریدی معرفی شد

شنبه - ۲۴ شهریور ۱۴۰۳
خواندن 4 دقیقه

وولینگ مدل جدید خود به نام «Xing Guang S» را در چین معرفی کرده است. این خودرو دارای طراحی مشابه بیوک و پیشرانه‌های الکتریکی و پلاگین هیبریدی است و با نام وولینگ استارلایت S نیز شناخته می شود.

وولینگ مدل جدید خود به نام «Xing Guang S» را در چین معرفی کرده است. این خودرو دارای طراحی مشابه بیوک و پیشرانه‌های الکتریکی و پلاگین هیبریدی است و با نام وولینگ استارلایت S نیز شناخته می شود.

به گزارش خودرونویس، در حالی که ظاهر وولینگ استارلایت S کمی معمولی به نظر می ‌رسد، اما از بدنه‌ای با خطوط روان و پلاستیک‌های محافظ بدنه بهره می برد. طراحان وولینگ و جنرال‌موتورز در چین، این کراس‌اور را با چراغ‌های جذاب، برف‌پاک‌کن‌های حساس به باران و چرخ‌های آلیاژی ۱۸ اینچی مجهز کرده‌اند.

از نظر ابعاد، وولینگ استارلایت S با طول ۴ هزار و ۷۴۵ میلی‌متر، عرض ۱۸۹۰ میلی‌متر و ارتفاع ۱۶۸۰ میلی‌متر و فاصله بین محوری ۲ هزار و ۸۰۰ میلی‌متر طراحی شده است. به عبارتی، این مدل بزرگ‌تر از شورولت Equinox و کوچک‌تر از بیوک الکترا E5 است.

کابین مینیمالیستی وولینگ استارلایت S دارای طراحی مدرن به همراه پنل ابزار دیجیتالی ۸.۸ اینچی و نمایشگر سیستم اطلاعات و سرگرمی ۱۵.۶ اینچی است. همچنین، این خودرو از یک فرمان و صندلی‌های جلویی چرمی بهره می برد که قابلیت تبدیل به «تخت‌خواب مخصوص چرت  زدن» را دارند. دیگر ویژگی‌های برجسته شامل ۲۳ محفظه ذخیره‌سازی و نگه‌داری لوازم و فضای بار که با تا شدن صندلی‌های عقب می‌تواند تا ۱۷۶۸ لیتر بار را حمل کند، می شود.

نسخه‌های بالاتر و گران‌تر وولینگ استارلایت S لوکس‌تر هستند و امکاناتی مانند صندلی‌های جلو و عقب گرم‌شونده و تهویه‌دار و سقف پانورامیک دارند. مشتریان همچنین می‌توانند از درب عقب برقی، سیستم رانندگی نیمه‌خودکار سطح ۲ و منبع تغذیه‌ای که تا ۳.۳ کیلووات برق برای کمپینگ فراهم می‌ کند، بهره‌مند شوند.

وولینگ استارلایت S پلاگین هیبریدی دارای یک موتور ۱.۵ لیتری، یک گیربکس CVT و یک موتور الکتریکی با توان ۲۰۱ اسب بخار و گشتاور ۳۱۰ نیوتن‌متر است. این سیستم با باتری‌های لیتیوم آهن فسفات ۹.۵ یا ۲۰.۵ کیلووات ساعتی همراه شده است. باتری اول می تواند در چرخه CLTC، مسافت تا ۶۰ کیلومتر را تضمین کند و نسخه با ظرفیت بیشتر نیز می تواند با یک بار شارژ‌ کامل،‌ مسافتی برابر با ۱۳۰ کیلومتر را طی کند.

جنرال موتورز اعلام کرد که وولینگ استارلایت S هیبریدی دارای مسافت قابل پیمایش ترکیبی تا ۱۱۰۰ کیلومتر است و می‌تواند شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را در ۷.۹ ثانیه به دست آورد.

نسخه تمام‌الکتریکی وولینگ استارلایت S از همان موتور استفاده می ‌کند، اما دارای یک باتری بزرگ‌تر ۶۰ کیلووات ساعتی است. این ترکیب به خودرو اجازه می ‌دهد تا شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را در ۷.۷ ثانیه به دست آورد و تا ۵۱۰ کیلومتر با یک بار شارژ کامل حرکت کند.

قیمت وولینگ استارلایت S هیبریدی از ۹۹ هزار و ۸۰۰ یوآن (۱۴ هزار و ۱۴ دلار) شروع می ‌شود، در حالی که نسخه تمام‌الکتریکی حداقل ۱۹۹ هزار و ۸۰۰ یوآن (۱۶ هزار و ۸۲۲ دلار) قیمت دارد. با توجه به قیمت مناسب و رقابتی هر دو نسخه، جای تعجبی نیست که وولینگ از ابتدای ماه آگوست موفق به ثبت بیش از ۱۰ هزار پیش‌سفارش برای این مدل شده است.

برای بازکردن گالری، روی تصاویر کلیک کنید.
اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟