پیکاپ هیبریدی رادار جیلی برای اولین بار در نمایشگاه خودرو شانگهای ۲۰۲۵ رونمایی شد. جیلی مدعی است که این مدل، اولین پیکاپ جهان است که به سیستم هیبریدی Thor EM و گیربکس هیبریدی اختصاصی سهسرعته (3DHT) مجهز شده است.
پیکاپ هیبریدی رادار جیلی برای اولین بار در نمایشگاه خودرو شانگهای ۲۰۲۵ رونمایی شد. جیلی مدعی است که این مدل، اولین پیکاپ جهان است که به سیستم هیبریدی Thor EM و گیربکس هیبریدی اختصاصی سهسرعته (3DHT) مجهز شده است.
به گزارش خودرونویس، این خودرو که برای عملکرد و کارایی طراحی شده، مسافت قابل پیمایش ترکیبی بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را ارائه میدهد. این مدل به دلیل مشخصات فنی و ادغام معماری هیبریدی در بخشی که به شکل سنتی تحت سلطه موتورهای احتراقی بوده است، توجه زیادی را به خود جلب کرد.
علاوه بر پیشرانه هیبریدی، برند رادار دو پلتفرم فناوریمحور را معرفی کرد: پلتفرم انرژی Omni Stack و پلتفرم اینترنت اشیا Shuttle. این سیستمها هدف دارند تا کاربرد پیکاپ را فراتر از حمل و نقل گسترش دهند و امکان استفاده از آن در کارهای بیرونی و آفرود را فراهم کنند.
بررسی ویژگی های متمایز پیکاپ هیبریدی جیلی
پیکاپ هیبریدی رادار جیلی که بر روی پلتفرم M.A.P. ساخته شده، سیستم هیبریدی Thor EM را معرفی میکند که به این برند امکان ارائه گزینههای تمام برقی و هیبریدی پلاگین را میدهد. این سیستم دارای اولین معماری گیربکس هیبریدی اختصاصی سهسرعته (3DHT) در صنعت برای پیکاپها است که از حالتهای رانندگی متعدد پشتیبانی میکند.
پس از آزمایشهای گسترده، این سیستم گواهینامه قابلیت اطمینان سیستم هیبریدی درجه S چین را دریافت کرده است که شامل بیش از ۱۰۰۰ آزمایش موتور، ۴۰۰ هزار ساعت زمان آزمایش و ۴۰ میلیون کیلومتر آزمایش رانندگی استقامت خودرو میشود. این سیستم در مدلهای دیگر گروه جیلی نیز استفاده شده است.
با سیستم هیبریدی، پیکاپ جدید دارای پیکربندی پیشرانهای با یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ در جلو است که با گیربکس هیبریدی سهسرعته (3DHT) ترکیب شده است. جیلی ادعا میکند که این تنظیمات، عملکرد پاسخگو در شرایط مختلف از جمله صعود به ارتفاعات بالا و زمینهای ناهموار را ارائه میدهد. شتاب از ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ۶.۵ ثانیه طول میکشد و گیربکس سهسرعته برای تعادل بین عملکرد و کارایی سوخت، بهویژه در سفرهای با سرعت بالا طراحی شده است.
از نظر کارایی، سیستم هیبریدی از قدرت بنزینی و الکتریکی پشتیبانی میکند. این سیستم دارای نرخ بازده حرارتی ۴۴.۲۶٪ است و مدیریت انرژی هوشمند آن، مصرف سوخت را نسبت به پیکاپهای بنزینی سنتی ۲۱٪ کاهش میدهد.
برای ایمنی، پیکاپ هیبریدی رادار جیلی دارای طراحی افزونگی دو موتوره است که امکان ادامه عملکرد در صورت خرابی یک موتور را فراهم میکند. پایداری سیستم هیبریدی تحت شرایط شدید، از جمله سرعت بالا، ارتفاع زیاد و محیطهای دمای پایین تایید شده است.
پلتفرم های فناوری محور پیکاپ هیبریدی رادار جیلی
پلتفرم Omni Stack امکان ذخیرهسازی، تامین و خروجی انرژی را فراهم و خودرو را به یک منبع قدرت متحرک برای استفاده در فضای باز تبدیل میکند. پلتفرم Shuttle خودرو را به پهپادها و سیستمهای مبتنی بر ابر متصل میکند و امکان کنترل از راه دور و یکپارچهسازی سیستمهای داده را فراهم میسازد.
رادار پیکاپهای خود را با پیکربندیهای قابل تطبیق برای استفاده در بخشهای امنیت عمومی، زیرساختها و انرژی ارائه میدهد. این رویکرد نشاندهنده تمرکز بر گسترش دامنه کاربردهای پیکاپهای برقی فراتر از نقشهای حمل و نقل سنتی است.
برای بازکردن گالری، روی تصاویر کلیک کنید.
دیدگاه شما چیست؟