رییس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا توضیحاتی را در مورد نحوه فعالیت این مراکز درشهرهای دارای وضعیت نارنجی و زرد ارائه کرد.
به گزارش خودرونویس، سرهنگ علی محمدی ، درباره وضعیت فعالیت مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک، گفـت: از دو هفته پیش و برابر مصوبه ابلاغی از سوی ستادملی مقابله با کرونا، مراکز شمارهگذاری در شهرهای دارای وضعیت قرمز تعطیل شد.
وی درباره نحوه فعالیت مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در شهرهایی که از وضعیت قرمز خارج شده و به سطح زرد و نارنجی رسیدهاند، گفت: در شهرهای نارنجی و زرد تمامی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک از روز شنبه ۱۵آذرماه باز هستند و شهروندان میتوانند از طریق دریافت نوبت اینترنتی خدمات مربوطه را دریافت کنند.
محمدی افزود: ۱۰ مرکز استان، شامل استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، مازندران، گلستان، فارس، قزوین، اردبیل، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مراکز تعویض پلاک این شهرها تعطیل خواهند بود.
رییس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا در مورد اعتبار وکالتنامه ها نیز گفت: با پیگیری های انجام شده از سوی پلیس راهور ناجا بنا شد تا طول مدت تعطیلات به اعتبار زمانی وکالتنامهها اضافه شود. یعنی اگر مثلا وکالتنامهای در طول این دو هفته تعطیلی در تهران اعتبارش به پایان رسیده باشد، دو هفته به مدت اعتبار آن افزوده خواهدشد.
محمدی در پایان درباره ساعات کاری مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک که از روز شنبه فعال خواهند شد نیز گفت: ساعات کاری این مراکز با یک ساعت افزایش از هفت صبح آغاز شده و تا ساعت ۱۵عصر ادامه خواهد داشت.
اعلام شرایط و نحوه فعالیت آموزشگاههای رانندگی از شنبه
سرهنگ احمد کرمی اسد درباره نحوه فعالیت آموزشگاههای رانندگی در سراسر کشور از روز شنبه گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا ، آموزشگاه های تعلیم رانندگی در گروه ۳ مشاغل قرار دارد و تمامی محدودیت هایی که مشمول گروه ۳ مشاغل باشد ، در حوزه آموزشگاه های رانندگی هم اعمال خواهد شد.
وی افزود: بر همین اساس در شهرها و استانهایی که در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند ، فعالیت های آموزشگاه های رانندگی شامل برگزاری کلاس های آموزشی و آزمون نظری که مستلزم تجمع افراداست، ممنوع بوده و این موضوع از طریق پلیس راهور استانهای سراسر کشور و اداره آموزشگاه های مرکز صدور گواهینامه بصورت محسوس و نامحسوس مورد نظارت و بازدید قرار می گیرد.
رییس مرکز صدور گواهینامه گفت: در بحث آموزش و آزمون های عملی به دلیل حضور یک نفر آزمون گیرنده و یک نفر آزمون دهنده داخل خودرو ، با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی شامل استفاده از ماسک ، دستکش و شیلد جداکننده بلامانع است.
بر اساس اعلام معاونت اجتماعی پلیس راهور ناجا، کرمی اسد گفت: تاکید بر این است در محل آموزشگاه های رانندگی و یا محل برگزاری آزمون های عملی ، از تجمع افراد و هنرجویان جلوگیری شود.
دیدگاه شما چیست؟