پس از گذشت حدود چهار سال از معرفی نسل جدید لینکلن نویگیتور و نیز با ورود رقبای تازهنفس به بازار یعنی نسل جدید کادیلاک اسکالید و جیپ گرند واگونییر، لینکلن می بایست قصر مجلل خود را مورد بازنگری قرار می داد. از همین رو لینکلن با معرفی فیس لیفت نویگیتور با طراحی و تکنولوژی های جدید، به رقبا پاسخ داده و قصد دارد جایگاه شاسی بلند پرچمدار خود را در بازار حفظ کند.
طراحی ظاهری لینکلن نویگیتور فیس لیفت
به گزارش خودرونویس، فیس لیفت نویگیتور با مدل ۲۰۲۲ از طراحی بروزتری برخوردار شده است. در دماغه خودرو، شکل چراغ ها کمی تغییر کرده و جلوپنجره هم با اتصال به ورودی هوای پایینی، غول آسا تر شده است. به همین ترتیب، در طراحی سپر نیز بازنگری مناسبی صورت پذیرفته. در نمای عقب خودرو اما تغییرات بیشتر به چشم میآیند؛ چراغ های عقب باریک تر شده و حالا از لبه بالایی به هم متصل شدهاند.
تغییرات تکنولوژیک
بی تردید جالب توجه ترین به روز رسانی تکنولوژیک نویگیتور فیس لیفت تجهیز این خودرو به سیستم نیمه خودران اکتیوگلاید است که البته نسخه ای تغییر یافته از سیستم خودران بلوکروز فورد محسوب میشود. این سیستم با استفاده از مجموعه ای از دوربینها و رادارها، امکان رانندگی بدون نیاز به دخالت دست را در اتوبان های نقشه برداری شده آمریکا فراهم میکند. ازآنجایی که به لطف این سیستم راننده ملزم به قرار دادن دستان خود روی غربیلک فرمان نیست، یک دوربین در صفحه کیلومتر شمار خودرو تعبیه شده که برای اطمینان حاصل شدن از توجه راننده به مسیر پیش رو، جهت نگاه چشمان راننده و موقعیت قرار گیری سر او را دائما کنترل میکند.
نمایشگر لمسی نویگیتور فیس لیفت نیز بزرگ تر شده و به نمونه ۱۳.۲ اینچی با قابلیت های تشخیص صدا و… تغییر یافته است.
نویگیتور مدل ۲۰۲۲ در ردیف عقب به دو نمایشگر ۱۰.۱ اینچی مجهز شده که امکان پخش فیلم، موسیقی و برنامههای تلویزیونی را فراهم میکند. این سیستم از حافظه ی داخلی هم برای تماشای برنامه ها بدون نیاز به اتصال به اینترنت برخوردار است.
اپلیکیشن لینکلن امکان استارت زدن خودرو از راه دور و همینطور قفل یا باز کردن درها از داخل خانه را فراهم میکند. صفحه کیلومتر دیجیتالی ۱۲ اینچی و هدآپ دیسپلی باز طراحی شده هم از دیگر ویژگی های جدید این ماشین هستند. صندلیهای ردیف دوم نیز حالا بهصورت استاندارد به گرمکن و سردکن مجهز هستند؛ ضمن اینکه ماساژور هم برای صندلی های ردیف دوم قابل سفارش است. علاوه بر این، برای سرنشینان ردیف دوم یک تبلت ۵.۸ اینچی در نظر گرفته شده که از این طریق امکان کنترل تنظیمات صندلیها، سیستم تهویه و سیستم صوتی را دارا میباشند.
مشخصات فنی لینکلن نویگیتور فیس لیفت
نویگیتور فیس لیفت همچنان از همان پیشرانه ۳۵۰۰ سی سی ۶ سیلندر توئین توربو بهره میگیرد. این پیشرانه قادر به تولید ۴۴۰ اسب بخار قدرت و ۶۹۰ نیوتن متر است؛ انتقال نیرو در این خودرو توسط یک جعبه دنده ۱۰ سرعته اتوماتیک صورت میگیرد و سامانه چهار چرخ محرک هم کماکان از ویژگی های این غول آمریکایی محسوب میشود.
سیستم تعلیق نویگیتور از نوع تطبیقی با قابلیت بررسی مسیر پیش رو است. این سیستم با بهره گیری از یک دوربین و ۱۲ سنسور، در هر ثانیه ۵۰۰ بار مسیر مقابل را بررسی می کند و سیستم تعلیق را تا حداکثر ۱۰۰ بار در ثانیه تنظیم کرده تا کمترین میزان تکان و جابجایی به اتاق خودرو و سرنشینان منتقل شود.
سخن پایانی
اوایل سال آینده شاهد عرضه این خودرو در نمایندگی ها خواهیم بود و به نظر می رسد با توجه به تغییرات صورت گرفته، این قصر متحرک بار دیگر بتواند در مقابل رقبایی چون جیپ گرند واگونییر، کادیلاک اسکالید و مرسدس GLS قد علم کرده و فروش نسبتا خوبی را برای لینکلن رقم بزند.
دیدگاه شما چیست؟