مدیرعامل سازمان نظارت و مدیریت بر تاکسیرانی شهر تهران از مذاکرات شهرداری تهران با تعدادی خودروساز داخلی برای خرید تاکسی ون برقی، هیبریدی و گازی خبر داد.
به گزارش خودرونویس،مهدی اسماعیل بگی، ضمن اشاره به بازدید شهردار تهران از تعدادی ون و تاکسی برقی، گفت: یک شرکت خودروساز تعدادی محصول به ساختمان مرکزی شهرداری تهران آورده بود که یکی از آن محصولات، خودروی ون برقی بود.
مدیرعامل سازمان نظارت و مدیریت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه خودرو مذکور کاملاً ساخت داخل کشور است، افزود: البته این خودرو در مرحله آزمایشی قرار دارد و باید استانداردهای لازم را کسب کند.
اسماعیل بگی اظهارکرد: مقررشده در جلسات پیش رو با شرکت خودروساز، نیازهای سازمان تاکسیرانی برای چگونگی بهره برداری از خودرو، اعلام شود تا تغییرات لازم در خودرو صورت گیرد.
وزود ون ۷ نفره گازسوز به ناوگان تاکسیرانی
وی درباره کاربری خودروی ون ۷ نفره گازسوز اظهار امیدواری کرد به فوریت این خودرو وارد ناوگان تاکسیرانی شود، ورود این ون می تواند بعضی از مشکلات موجود در خطوط پر ازدحام را حل و یک مدل ون VIP با قیمت مناسب برای جابجایی مسافران باشد.
مدیرعامل سازمان نظارت و مدیریت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه مدل ونهای ایستاده در دستور کار خرید قرار دارد، افزود: ونهای سقف بلندی که ظرفیت ۱۵ نفره دارند و میتوانند در خطوط پر جمعیت به صورت نیمه انبوه فعالیت داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت موضوع قیمت و ارائه تسهیلات گفت: باید حدود ۸۰ درصد از سهم هزینه خودرو به صورت تسهیلات بانکی به راننده پرداخت شود.
اعلام آمادگی برای ساخت خودرو برقی
مدیرعامل سازمان نظارت و مدیریت بر تاکسیرانی شهر تهران ضمن اشاره به نامه ارسالی شهردار تهران به وزیر صنایع، بیان کرد: درحال حاضر خودروسازان مختلفی برای ساخت خودروی برقی اعلام آمادگی کردهاند و در همین راستا جلسهای با مدیرکل صنایع حمل و نقلی وزارت صنایع برگزار شد تا نوع خودروهای مورد استفاده در ناوگان حمل و نقلی تهران بررسی شود.
اسماعیل بگی با بیان اینکه درحال حاضر ناوگان تاکسیرانی به ۲ مدل تاکسی (سمند و پژو) منحصر شده است، افزود: مدل خودروی دیگری برای بکارگیری در ناوگان تاکسیرانی وجود ندارد و ناوگان تاکسیرانی نیاز به مدل خودروهای متنوعی از جنس کاربریهای مختلف (ون ۱۵ نفره و ۷ نفره، خودروی باربری، سواری سبک، سواری با سوخت پاک) دارد.
به گفته مدیرعامل این سازمان؛ حرکت جهان به سمت تغییر خودرو از سوخت فسیلی به برقی است و تقریباً تمام خودروسازان بزرگ جهان یک نمونه خودروی برقی به بازار ارائه دادهاند.
اسماعیل بگی ضمن اشاره به افزایش استفاده از خودروی برقی در طول چهارسال گذشته، عنوان کرد: یکی از مهمترین دلایل افزایش نیز بهبود تکنولوژی باطری خودرو است که میتواند مدت زمان بیشتری شارژ را نگهداری و خودرو مسافت بیشتری را طی کند.
وی با بیان اینکه هزینه سوخت فسیلی برای ایران بسیار بالا رفته است و درکنار آن انتشار آلایندهها تبدیل به یک بحران شده است، افزود: تولید خودروی برقی در داخل کشور میتواند بخشی از نیاز ناوگان را پاسخگو باشد و در همین حین باید به سمت واردات خودروهای برقی دیگر حرکت کنیم.
دیدگاه شما چیست؟