اخبار خودرو ایران

جرایم یک‌ساله از امروز برای رانندگان پیامک می‌شود

دوشنبه - ۵ آذر ۱۴۰۳
خواندن 3 دقیقه

بر اساس اعلام پلیس راهور از امروز پیامکی از سوی پلیس برای رانندگان ارسال می‌شود که مربوط به تخلفات سالانه آنها است.

بر اساس اعلام پلیس راهور از امروز پیامکی از سوی پلیس برای رانندگان ارسال می‌شود که مربوط به تخلفات سالانه آنها است.

به گزارش خودرونویس، بر اساس اعلام پلیس راهور از امروز پیامکی از سوی پلیس برای رانندگان ارسال می‌شود که مربوط به تخلفات سالانه آنها است.

همچنین سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرده است؛ طبق ماده ۲۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، راهنمایی و رانندگی مکلف است سالانه به مالکان وسایل نقلیه صورت‌وضعیت تخلفات و میزان جرایم وسیله نقلیه متعلق به آنها را اعلام کند.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان داشت: سقف خلافی برای توقیف خودرو ۵ میلیون تومان است و مالکان وسایل نقلیه با آگاهی از مبلغ جریمه می‌توانند نسبت به پرداخت آن اقدام کنند تا مشمول شکایت، توقیف و انتقال وسیله نقلیه خود به پارکینگ نشوند.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟