مدیرعامل شرکت ایران خودرو گفت ۷۳ هزار خودروی مانده در توقفگاه (پارکینگ) در انتظار قطعه وارداتی بوده و صاحبان این خودروها مشخص هستند.
به گزارش خودرونویس، مدیرعامل شرکت ایران خودرو: ۷۳ هزار خودروی مانده در توقفگاه (پارکینگ) در انتظار قطعه وارداتی بوده و صاحبان این خودروها مشخص هستند.
فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه این خودروها احتکار نشده است افزود: از ابتدای سال تاکنون ۱۸۶ هزار دستگاه در شرکت ایران خودرو تولید شده که این رقم در سال گذشته ۱۳۶ هزار دستگاه خودرو بوده است بنابراین امسال ۵۰ هزار دستگاه معادل ۳۷ درصد خودرو بیشتر در این شرکت تولید شده است.
وی با بیان اینکه به دلیل بروز مشکل در واردات قطعات، ۷۳ هزار خودرو در توقفگاهها مانده است گفت: پس از هماهنگیهای انجام شده با وزارت صمت، گمرکات و بانک مرکزی مشکل برطرف و به زودی قطعات ترخیص میشود و پس از تکمیل خودرو این محصول به صاحبانشان تحویل داده میشود.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو با بیان اینکه این خودروها با قیمتهای تعیین شده به مشتریان تحویل میشود و با گذشت زمان قیمت آنها افزایش نخواهد یافت ادامه داد: در هفته آینده تعطیلات تابستانه شرکت شروع میشود که با برنامه ریزیهای انجام شده قطعات وارداتی برروی خودروها نصب و تحویل آنها تا دو هفته آینده شروع میشود.
مقیمی با بیان اینکه با برنامه ریزی انجام شده، ۳۵ هزار خودرو مانده در توقفگاهها تکمیل خواهد شد افزود: کاهش تولید یک تصمیم یک شبه است، اما برنامه افزایش تولید بسیار زمان بر خواهد بود تا شبکه تامین خود را با آن تطبیق دهد و به دلیل تعهدی که ما به مردم و وزارت صمت دادیم میزان تولید را کاهش نخواهیم داد حتی اگر تولید ناقص باشد.
وی در خصوص دست آورد میزهای ساخت داخل گفت: با راه اندازی این میزها تاکنون ۱۳۷ میلیون دلار ارز بری کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو با اشاره به تشکیل ۴ میز تاکنون و ۴ میز دیگر تا پایان سال ادامه داد: در ۴ میز بعدی نیز پیش بینی میشود که ۱۶۲ میلیون دلار ارزبری خودروها کاهش یابد.
مقیمی درخصوص قراردادهایی که در گذشته با ۴ میز تشکیل شده بسته شده است افزود: در میز اول ۷۹ درصد، میز دوم ۶۸ درصد، میز سوم ۴۷ درصد و میز چهارم نیز ۳۵ درصد تا امروز پیشرفت داشته است.
وی با اشاره به اینکه هر قطعهای که در داخل کشور تولید میشود بلافاصله جلوی واردات آن گرفته خواهد شد افزود: درحال حاضر برخی قطعات هستند که واردات آنها انجام شده است، اما به دلیل داخلی سازی آن، نمونه داخلی آن قطعه برروی خودرو نصب میشود که این رویه به دلیل قوی شدن تولیدکننده داخلی است.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو ادامه داد: درحال حاضر هر خودرو ۲ هزار دلار بطور متوسط ارزبری دارد که هم اکنون دنا پلاس به دلیل جدید بودن بیشترین ارز بری و ۲۰۶ و ۴۰۵ slx کمترین ارزبری را دارد.
مقیمی گفت: اگر ۲۶۰ میلیون یورو به همراه ۱۴۳۹ میلیارد تومان سرمایه گذاری در تامین قطعات انجام شود در هر خودرو ۵۰۰ دلار کاهش ارزبری معادل ۵۱۲ میلیون دلار در کل تولیدات، انجام میشود.
دیدگاه شما چیست؟