اخبار خودرو ایران

بازدید سرزده مدیرعامل سایپایدک از تعمیرگاه مرکزی شماره ۱

جمعه - ۸ فروردین ۱۴۰۴
خواندن 3 دقیقه

مدیرعامل سایپایدک همزمان با آغاز موج دوم سفرهای نوروزی، به صورت سرزده از تعمیرگاه مرکزی شماره یک سایپایدک بازدید کرد.

مدیرعامل سایپایدک همزمان با آغاز موج دوم سفرهای نوروزی، به صورت سرزده از تعمیرگاه مرکزی شماره یک سایپایدک بازدید کرد.
به گزارش خودرونویس،محمدحسن جبلی جوان در این بازدید، ضمن گفت‌وگو با برخی مشتریان در جریان روند خدمات‌دهی به آنها در طرح خدمات و امداد نوروزی گروه خودروسازی سایپا قرار گرفت.

وی همچنین با حضور در سالن‌های تعمیراتی، با تعمیرکاران دیدار کرد و ضمن تبریک سال نو، تسریع در ترخیص خودروهای مشتریان و افزایش دقت و کیفیت در خدمات را خواستار شد.

طرح خدمات و امداد نوروزی گروه خودروسازی سایپا تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و ۲۸۰ نمایندگی به ارائه خدمات به مشتریان می‌پردازند.

تعمیرگاه‌های مرکزی سایپایدک به عنوان مهمترین مجموعه ارائه خدمات به خودروهای گروه خودروسازی سایپا در تهران، با برنامه‌ریزی و تعیین شیفت کاری در نوروز، از ساعت ۷ تا ۱۷ به مشتریان و مسافرین نوروزی خدمات ارائه می‌دهند.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟