خودرو های تجاری
زنده شدن خط تولید اتوبوس ایران خودرو دیزل پس از 9 سال توقف

اهدای 100 دستگاه اتوبوس توسط ایران خودرو به شهردای تهران

دوشنبه - ۱۲ آبان ۱۳۹۹
خواندن 3 دقیقه
فرشاد مقیمی

مدیر عامل گروه صنعتی ایران‌ خودرو نوسازی ناوگان حمل ‌و نقل عمومی را یکی از دستاوردهای اعتماد به تولید داخل کشور دانست و گفت: رضایت مردم و شهروندان حاصل این اعتماد خواهد بود.

به گزارش خودرونویس، فرشاد مقیمی ضمن اعلام آمادگی برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی در بخش خودروهای برقی، گفت: با شروع به تولید در این بخش، قادر هستیم سطح داخلی‌سازی را در مدت کوتاهی، به میزان قابل توجه افزایش دهیم.

 

احیای خط تولید اتوبوس ایران خودرو دیزل پس از 9 سال

وی تصریح کرد: خط تولید اتوبوس در ایران‌ خودرو دیزل بعد از حدود ۹ سال توقف، احیا شده و برنامه تولید روزانه به زودی به ۴۰ دستگاه خواهد رسید. این برنامه در پایان سال جاری به ۶۰ دستگاه و در اوایل سال آینده به ۷۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.

مقیمی تعمیق ساخت داخل را یکی از مهم‌ترین موضوعات در سیاست‌های کلان کشور خواند و گفت: ایران‌خودرو دیزل توانسته سطح داخلی سازی اتوبوس را از ۲۹ درصد به ۳۸ درصد برساند که این عدد تا پایان سال به ۴۶ درصد خواهد رسید.

وی افزود: میزان ارزبری تولید اتوبوس از ۵۸ هزار یورو به ۵۰ هزار یورو رسیده که این عدد نیز تا پایان سال با افزایش ساخت داخل، به ۴۴ هزار یورو کاهش خواهد یافت و در صورت استمرار قراردادهای نوسازی، در سال آینده نیز این میزان به ۳۳ هزار یورو خواهد رسید.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو ایجاد وحدت و همدلی میان خودروسازان را نتیجه هدف‌ گذاری در داخلی سازی تولید دانست و گفت: امیدواریم با اعتماد به تولید داخل، قراردادهای نوسازی استمرار یابد.

 

جهش تولید خودروهای سبک و سنگین نسبت به سال گذشته

وی از تحقق جهش تولید در گروه صنعتی ایران‌ خودرو‌ خبر داد و ضمن جهادی خواندن این اقدام گفت: از ابتدای امسال تا امروز در بخش سواری ۵۶ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال گذشته و در بخش خودروهای سنگین در همین بازه زمانی ۴۲ درصد افزایش را به ثبت رسانده‌ایم.

مقیمی اظهار امیدواری کرد، شیرینی اقدام امروز و بهره‌ برداری از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس، به کام مردم و شهروندان بنشیند.

گفتنی است، امروز ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس از قرارداد ایران‌خودرو دیزل و شهرداری تهران برای نوسازی ۲۵۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی از محل تفاهم‌نامه ۸۰۰ دستگاهی به مرحله بهره‌برداری رسید. فاز نخست این قرارداد در مدت کوتاه دو ماه به اجرا گذاشته شده و ۱۵۰ دستگاه نیز تا پایان سال تحویل شهرداری تهران خواهد شد.

5 از 1 رای

دیدگاه شما چیست؟