هوندا و نیسان پیش از این قرارداد همکاری امضا کرده بودند و طبق گزارش ها به نظر می رسد که میتسوبیشی در شرف پیوستن به این اتحاد است.
هوندا و نیسان پیش از این قرارداد همکاری امضا کرده بودند و طبق گزارش ها به نظر می رسد که میتسوبیشی در شرف پیوستن به این اتحاد است.
به گزارش خودرونویس،این روزها برای خودروسازان بسیار سخت و چالش برانگیز است. رقابت هرگز به این شدت نبوده، اما با ظهور خودروسازان چینی که در تولید خودروهای برقی پیشرو هستند، رقابت بسیار سختی بین خودروسازان شکل گرفته است.
به این موضوع مقررات سختگیرانه انتشار گازهای گلخانهای را نیز اضافه کنید. برای کنار آمدن با تمام موانع پیش رو، برخی از بزرگترین نام های صنعت خودرو در حال امضای قرارداد همکاری هستند. اتحاد هوندا – نیسان که اخیراً شکل گرفته می تواند از کمپانی سومی نیز استقبال کند: میتسوبیشی. به این ترتیب به زودی شاهد اتحاد هوندا، نیسان و میتسوبیشی خواهیم بود. Nikkei Asia گزارش می دهد که ظاهرا میتسوبیشی می خواهد به قرارداد بین هوندا و نیسان بپیوندد. طبق توافقات اولیه که در اواسط ماه مارس اعلام شده، این همکاری بر روی نرم افزارهای خودرو، اجزای اصلی مرتبط با خودروهای برقی و محصولات مکمل تمرکز دارد. با توجه به اینکه نیسان 34 درصد از سهام میتسوبیشی را در اختیار دارد، دیدن این برند در این اتحاد منطقی خواهد بود.
این گزارش حاکی از آن است که میتسوبیشی قبلاً با هوندا و نیسان یک NDA امضا کرده تا مذاکره را در مورد همکاری گسترده تر آغاز کند. به گزارش رویترز، اندکی پس از انتشار این خبر، سهام میتسوبیشی 6.3 درصد افزایش یافت. نیسان نیز با افزایش 2.8 درصدی روبرو شد، در حالی که هوندا 2.6 درصد رشد داشته است.
با همکاری سه کمپانی هوندا، نیسان و میتسوبیشی، هزینه های تحقیق و توسعه کاهش و سرعت توسعه افزایش می یابد و بهتر از قبل با برندهای چینی به رقابت می پردازند. با این حال، جزئیات نهایی در مورد این اتحاد فاش نشده است. شایان ذکر است که نیسان و میتسوبیشی از سال 1999 با رنو نیز همکاری می کنند.
اتحاد بین هوندا، نیسان و میتسوبیشی اولین همکاری بین سه برند ژاپنی نیست که در سال جاری تشکیل شده است. در ماه های گذشته شاهد همکاری تویوتا، مزدا و سوبارو برای توسعه نسل جدیدی از موتورهای احتراقی با یکدیگر بودیم و در ادامه ICE بر روی توسعه پیشرانه های هیبریدی و سازگار با سوخت های غیرفسیلی تمرکز خواهد کرد.
تویوتا در حال آماده سازی چندین خودروی مجهز به پیشرانه چهار سیلندر خطی است. مزدا نیز در حال ارتقای فناوری خود برای ساخت خودروهای برقی با برد بالا بوده و سوبارو در حال اصلاح موتور Boxer خود است.
به نظر می رسد اتحاد هوندا، نیسان و میتسوبیشی برای هر سه کمپانی بسیار عالی خواهد بود که به طور مشترک بر روی یک خودروی اسپرت مقرون به صرفه کار کنند. نیسان اخیراً به بازگرداندن سیلویا اشاره کرده، با این حال، به نظر می رسد این اتحاد در مورد مسائل با هیجان کمتر مانند نرم افزار و خودروهای برقی باشد. Nikkei Asia گزارش می دهد که خودروهای پلاگین هیبرید و kei cars نیز می توانند اهداف مشترک باشند. در نهایت، همه چیز به کاهش هزینه ها مربوط می شود و ساخت خودروهای اسپرت سودآور، کار بسیار دشواری است.
دیدگاه شما چیست؟