لیست وزاری پیشنهادی دولت چهاردهم امروز یکشنبه 21 مردادماه در مجلس اعلام وصول شد که بر اساس آن سید محمد اتابک برای تصدی وزارت صمت معرفی شده است.
لیست وزاری پیشنهادی دولت چهاردهم امروز یکشنبه 21 مردادماه در مجلس اعلام وصول شد که بر اساس آن سید محمد اتابک برای تصدی وزارت صمت معرفی شده است.
به گزارش خودرونویس،نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز _چهارشنبه، سیویکم مرداد_ در پایان بررسی صلاحیت و برنامههای وزیران پیشنهادی با تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت از سوی «سید محمد اتابک» موافقت کردند.
او هشتمین وزیر صنعت ، معدن و تجارت است
محمد اتابک کیست؟
سید محمد اتابک با مدرک کارشناس ارشد مهندسی عمران از دانشگاه میشیگان آمریکا دارای سابقه مدیریتی در هیئت مدیره انجمن سیمان، هیئت مدیره سیمان تهران، عضو شورای مشورتی وزارت صنایع و مجلس و سایر حوزههای صنعتی است.
وزیر صمت دولت چهاردهم، در کارنامه خود نایب رئیسی اتاق بازرگانی، معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان، مدیرعامل و نایب رئیس شرکت سیمان تهران، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت اکباتان، عضویت و ریاست هیئت مدیره شرکتهای مختلف از جمله سرمایهگذاری بانک مسکن، شرکت صدرا و چند شرکت تولیدی را دارد.
استارت اتابک در پیست خودرو
روز گذشته وزیر پیشنهادی صمت در صحن علنی مجلس به تشریح سیاستهای خودرویی خود پرداخت. محمد اتابک از پنج کلید واژه «خصوصیسازی»، «واردات»، «قیمتگذاری»، «رقابتپذیری» و «مشارکت خارجی» برای حل مشکلات صنعت خودرو استفاده کرد؛ مواردی که از چالشهای بزرگ این حوزه به شمار میرود.
مواردی را که وزیر پیشنهادی صمت در برنامههای خود برای اصلاح بخش خودرو گنجانده است، جزو چالشهای بزرگ این حوزه به شمار میروند که در صورت حل یا تعدیل آنها، خودروسازی کشور میتواند شرایط بهتری را در حوزههای مختلف از جمله تولید، کیفیت و رقابت تجربه کند. وزیر پیشنهادی صمت در نطق دفاعی دیروز خود گفته که «واردات خودرو از طرف قانون ابلاغ شده و ما برای ارتقای کیفیت خودروها راهی جز رقابتیسازیِ بازار خودرو نداریم؛ ما با واردات بازار خودرو را رقابتی میکنیم؛ ضمن اینکه صنعت خودرو باید بهسمت خصوصیشدن برود».
اظهارات خودرویی وزیر پیشنهادی صمت نشان میدهد که وی موافق واردات خودرو و رقابتی کردن بازار است و در عین حال، میخواهد خودروسازی کشور نیز همزمان به سمت ارتقای کیفی حرکت کند. در کنار اینها، اتابک طبق آنچه در نطق خود گفته، مدافع خصوصیسازی خودروسازان نیز هست.
دیدگاه شما چیست؟