مشخصات فنی خودرو سورن پلاس

معرفی کوتاه خودرو

ایران خودرو در ابتدای عرضه سمند یعنی در اوایل دهه 80، با فاصله زمانی اندکی دست به فیس لیفت این محصول تازه وارد زد تا جذابیت آن همواره برای مشتری حفظ شود. هر چند تغییرات اعمال شده روی نسخه‌های فیس لیفت چندان زیاد نبود، اما همین اقدام کم هم از ایران خودرو باز جای دلخوشی داشت. در سال 1385 یعنی دو سال پس از عرضه نسخه ارتقا یافته سمند یعنی مدل LX، ایران خودرو دست به عرضه فیس لیفتی جذاب‌تر از سمند یعنی مدل سورن زد. تغییرات سورن نسبت به سمند معمولی شامل تغییر دیزاین چراغ‌های جلو، سپر، جلوپنجره و چراغ‌ها و سپر عقب بود که همین تغییرات تا حدودی موجب زیباتر شدن این خودرو نسبت به سمند معمولی شده بود.

در سال‌های بعد ایران خودرو سورن را به عنوان یک مدل مجزا برای سمند تلقی کرد و حال خود سورن را نیز دستخوش تغییرات ظاهری مختلفی قرار داد. این خودرو در ابتدا با همان پیشرانه XU7 1.8 لیتری سمند عرضه می‌شد، اما پس از نصب پیشرانه EF7 روی سمند، ایران خودرو سورن را نیز به این پیشرانه مجهز کرد. ضمن اینکه تغییرات کاملی در دیزاین داشبورد و کنسول میانی آن اعمال کرد و حال می‌توان ادعا کرد که دیزاین داخلی سورن کاملا نسبت به سمند متمایز است. همچنین سورن اولین محصول ایران خودرو بود که نسخه توربوشارژ پیشرانه EF7 هم مجهز شد.

تولد سورن پلاس

ایران خودرو پس از اینکه چند سالی از عرضه سورن ELX گذشت، در سال 99 اقدام به عرضه نسخه فیس لیفت این خودرو با نام سورن پلاس کرد. این خودرو فیس لیفتی ساده در راستای مدرن سازی از سورن بوده و قرار است به طور کلی جانشین سورن ELX شود. سورن پلاس با استایلی به روزرسانی شده و تجهیزات رفاهی بیشتر نسبت به سورن و مشخصات فنی یکسان به بازار عرضه می شود.

مشخصات خودرو
برند ایران خودرو
مدل سورن پلاس
سال ساخت 1399
کشور سازنده ایران
تعداد سیلندر چهار
تعداد سوپاپ 16
حجم پیشرانه 1.7 لیتر
نوع پیشرانه تنفس طبیعی
شتاب 0-100 12 ثانیه
قدرت موتور 115 اسب بخار
گشتاور 159 نیوتن متر
نوع گیربکس دستی
تعداد دنده 5 دنده
دیفرانسیل جلو
کلاس اتاق سدان
ابعاد (میلی متر) 4534x1944x1460
فاصله محور ها 2671
اندازه تایر 195/60R15
حجم صندوق 500 لیتر
حجم باک 66لیتر
وزن خودرو 1257 کیلوگرم
مصرف سوخت 7.49 لیتر/100 کیلومتر
آلایندگی یورو 5
تجهیزات ایمنی

دو کیسه ایمنی هوا، سنسور دنده عقب، ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، ایموبلایزر، چراغ روشنایی در روز، کروز کنترل،

تجهیزات رفاهی

شیشه بالابرهای برقی با آنتی ترپ و پاور ویندوز، صندوق پران برقی، سیستم صوتی یکپارچه به همراه هندزفری تلفن همراه و کلیدهای کنترلی روی فرمان، آینه های برقی با قابلیت تاشوندگی به صورت خودکار، سیستم تهویه مطبوع خودکار، تنظیم برقی صندلی راننده در هشت جهت و سرنشین در شش حهت، تنظیم ارتفاع چراغ های جلو از داخل، صندوق پران برقی، شیشه های دودی استاندارد

اخبار و مقاله های مرتبط
خودروهای هم کلاس

دیدگاهتان را بنویسید