مشخصات فنی خودرو بیسو T3

معرفی کوتاه خودرو

پس از اینکه سوبارو با سیف خودرو به دلیل تحریم‌ها قطع رابطه کرد، این شرکت تصمیم گرفت که به عرصه تولید خودرو ورود کند. از این رو همکاری سیف خودرو با کمپانی بیسو چین آغاز شد که مدل های مختلفی از محصولات بیسو را در نمایشگاه شهر آفتاب 96 معرفی کرد. اما سرانجام دو محصول بیسو T3 و T5 وارد خط تولید این کمپانی آن هم به صورت تیراژ محدود شدند.

شرکت سیف خودرو برنامه توسعه خود را سال 1396 با خرید گروه صنایع تولیدی مرتب در آذر ماه آغاز کرد. مرتب خودرو در سال 1336 تاسیس شده بود و پس از پارس خودرو(سایپا) دومین خودروساز قدیمی ایران محسوب می‌شود.

بیسو T3

بیسو T3 ارزان ترین عضو خانواده محصولات بیسو در ایران بوده که کراس اووری کامپکت و شهری است که با توجه به ابعاد و فاصله بین دو محور، برای سفرهای بین شهری نیز مناسب است. سیف خودرو بیسو T3 را با یک پیشرانه 1.3 لیتری توربوشارژ با بیشینه قدرت 133 اسب بخار راهی بازار کرده که نیروی تولیدی آن توسط یک جعبه دنده خودکار CVT به چرخ های جلو منتقل می شود.

در حالی که از دید بسیاری این پیشرانه 133 اسب بخاری چندان قدرتمند نیست، اما کاملا جوابگوی وزن 1460 کیلوگرمی این خودرو بوده و بیسو T3 به لطف بهره بردن از همین پیشرانه توربوشارژ از بسیاری از رقبای خود در داخل کشور قدرتمندتر است که همین موضوع در کنار طراحی به نسبت جذاب کابین، موجب استقبال به نسبت خوب از این خودرو شده است.

مشخصات خودرو
برند بیسو
مدل T3
سال ساخت 1398
کشور سازنده چین
تعداد سیلندر چهار
تعداد سوپاپ 16
حجم پیشرانه 1.3 لیتر
نوع پیشرانه توربوشارژ
شتاب 0-100 N/A
قدرت موتور 133 اسب بخار
گشتاور 185 نیوتن متر
نوع گیربکس اتوماتیک
تعداد دنده CVT
دیفرانسیل جلو
کلاس اتاق کراس اوور
ابعاد (میلی متر) 4350x1825x1685
فاصله محور ها 2565 میلی متر
اندازه تایر 205/65R16
حجم صندوق N/A
حجم باک 50 لیتر
وزن خودرو 1460 کیلوگرم
مصرف سوخت 7.49 لیتر/100 کیلومتر
آلایندگی یورو 5
تجهیزات ایمنی

سیستم ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، سیستم کنترل الکترونیکی پایداری خودرو، سیستم کنترل لغزش خودرو، کمکی حرکت در سربالایی، ترمز پارک برقی، کروز کنترل، سنسور پارک جلو و عقب، سنسور فشار باد تایر، چراغ روشنایی در روز، شش کیسه ایمنی هوا،

تجهیزات رفاهی

فرمان برقی، شیشه بالابرهای برقی، کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان، دوربین جلو با قابلیت ضبط تصاویر حین رانندگی، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، آینه های برقی با قابلیت تاشوندگی به صورت خودکار، سانروف پانورامیک، شیشه بالابرهای برقی، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی 9 اینچی و ورودی AUX و USB، کلیدهای کنترلی روی فرمان

خودروهای هم کلاس

دیدگاهتان را بنویسید